Jale la Taverna Racilor Her─âstrauComisarii de la Protec┼úia Consumatorilor au dat amenzi ├«n valoare de 140.000 de lei dup─â mai multe controale f─âcute la Taverna Racilor Her─âstrau. Printre neregulile g─âsite: produse expirate, mizerie, mu┼čte. Localul nu avea autoriza┼úie de la Prim─ârie. Unitatea ar putea fi ├«nchis─â ├«ntre ┼čase luni ┼či un an pentru abateri repetate.

Reprezentan┼úii Comisariatului Regional pentru Protec┼úia Consumatorilor Regiunea (CRPCR) Bucure┼čti-Ilfov au anun┼úat, mar┼úi, printr-un comunicat de pres─â, c─â ├«n perioada 1 iunie ÔÇô 15 septembrie au fost f─âcute mai multe ac┼úiuni de control la Taverna Racilor Her─âstr─âu, administrat─â ini┼úial de SC Nedsea SRL, iar ├«n prezent de SC Commercial Diplomatic Club SRL.

Astfel, la prima ac┼úiune de control, din 1 iunie, comisarii CRPCR au dat amenzi ├«n valoare de 25.000 de lei, au oprit definitiv de la comercializare 156 de kilograme de produse alimentare ┼či au ├«nchis temporar unitatea p├ón─â la remedierea deficien┼úelor.

FOTO: CRPCR Bucure┼čti-Ilfov
FOTO: CRPCR Bucure┼čti-Ilfov

ÔÇťUlterior, a fost verificat─â masura dispus─â de oprirea temporar─â a unit─â┼úii de la prestarea serviciilor ┼či s-a constatat c─â aceasta nu a fost respectat─â, societatea fiind sanc┼úionat─â contraven┼úional cu amend─â ├«n valoare de 5.000 lei ┼či s-a propus emiterea deciziei de ├«nchidere a unit─â┼úiiÔÇŁ, au precizat reprezentan┼úii CRPCR.

├Än 3 iunie, comisarii Comisariatului Regional pentru Protec┼úia Consumatorilor Regiunea Bucure┼čti-Ilfov au constatat c─â deficien┼úele au fost remediate.

Urm─âtorul control la aceast─â unitate a avut loc ├«n 22 iunie, c├ónd comisarii CRPCR au dat amenzi de 75.000 de lei, au oprit definitiv de la comercializare 84 de kilograme de produse alimentare ┼či au ├«nchis temporar unitatea p├ón─â la remedierea deficien┼úelor.

De asemenea, echipele de control au propus ├«nchiderea temporar─â a unit─â┼úii pe o durat─â de la ┼čase luni la un an pentru abateri repetate ┼či ├«ncetarea practicilor comerciale incorecte.

În 28 iunie a fost emisă decizia numărul 259 de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru SC Nedsea SRL.

FOTO: CRPCR Bucure┼čti-Ilfov
FOTO: CRPCR Bucure┼čti-Ilfov

Sursa citat─â a men┼úionat c─â, ├«n 24 iunie, a fost f─âcut un alt control, iar comisarii de Protec┼úia Consumatorilor au constatat c─â la acela┼či punct de lucru func┼úiona SC Commercial Diplomatic Club SRL.

├Än urma controlului au fost aplicate amenzi contraven┼úionale ├«n valoare de 15.000 lei, au fost oprite definitiv de la comercializare 186 de kilograme de produse alimentare neconforme ┼či au fost oprit─â temporar prestarea serviciilor p├ón─â la remedierea deficien┼úelor, fiind vorba de agregate frigorifice.

Reprezentan┼úii Comisariatului Regional pentru Protec┼úia Consumatorilor Regiunea Bucure┼čti-Ilfov au mai anun┼úat c─â un ultim control la aceast─â unitate, administrat─â de SC Commercial Diplomatic Club SRL, a avut loc ├«n 15 septembrie.

Dup─â aceast─â ac┼úiune au fost date amenzi ├«n valoare de 25.000 de lei, au…

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema