Jador este bolnav! Mesajul emoționant transmis fanilor săi: „Nu mai pot!”Jador s-a îmbolnăvit, în prag de sărbători. Artistul a împărtășit clipele grele prin care trece, cu fanii săi de pe Instagram,


In articol:


Jador este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din România. Interpretului de manele îi place să își țină fanii aproape în orice secundă a vieții sale, dat fiind faptul că, de data aceasta, el s-a afișat în spațiul online cu o problemă pe

care o are.

Recent, manelistul a mărturisit că starea sa de sănătate nu este una bună și că se confruntă cu anumite probleme.

Citește și: De ce a venit Jador în “Casa Iubirii”. Surpriză uriașă (VIDEO)

Jador este bolnav

În mediul online, Jador a dezvăluit că se simte incredibil de rău. Artistul a răcit, iar starea sa nu este una deloc bună. Acesta sa filmat în timp ce zăcea și spera că își va reveni cât mai curând posibil.

În prezent, el trece printr-o perioadă destul de aglomerată a vieții sale și are foarte multe evenimente la care trebuie să fie prezent.

„De dimineață mă dădeam în figuri și acum îmi este rău de nu mai pot. Am răcit. Nu mai pot! Vai, dar ce îmi este rău!”, a spus Jador pe Instagram.

Citește și: Jador retrăiește copilăria din amintiri

Jador suferă de o afecțiune foarte rară

Artistul  suferă de o boală a vederii numită discromatie.  Cu alte cuvinte, cântărețul nu distinge unele culori. 

„Sunt discromat. Arată-le mama actele. Nu diclesc nimic. E ca și cum ai fi miop. Nu vezi. Eu văd culorile altfel decât le văd ceilalți”, a spus Jador.

„În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa”, a spus Jador în urmă cu ceva timp.

Ba chiar mai mult, artistul are și o pereche de ochelari speciali.

Ochelarii ăștia sunt pentru oameni care au probleme cu culorile. În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa, si cand am pus prima oară ochelarii ăștia mi s-a părut ciudat, toate culorile se amplifică deodată, unele se schimbă total. Nu exagerez cu nimic”, a mărturisit Jador.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Andreea Mantea. Un îndrăgit artist i-a cântat ”La mulți ani”

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

SUA. Acțiunile Tesla se îndreaptă spre cea mai scăzută performanță lunară, pe fondul preocupărilor legate de cererea scăzută și a orientării lui Musk spre Twitter.

Urmatoarea stire

Antony Blinken l-a felicitat pe Benjamin Netanyahu care a anunţat cu o zi înainte că este în măsură să formeze în Israel un guvern foarte de dreapta

Stiri pe aceeasi tema