iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Radu Pietreanu, roast muzical pentru Florin Călinescu. Actorul a interpretat mai multe personaje


Radu Pietreanu a fost la rândul său în postura de jurat surpriză, însă în această ediție a venit din postura de invitat. Actorul a urcat pe scenă cu chitara, pentru un număr de roast muzical.

Radu Pietreanu a dezvăluit că el și Florin Călinescu sunt prieteni de 30 de ani, iar maestrul e cel mai bun pe „miștocăreală”. Astfel, Radu Pietreanu a explicat că o să facă un roast fix pe stilul său.

Radu Pietreanu, roast muzical pentru Florin Călinescu, la iUmor sezonul 13

„Deschide ușa, Florine. Că am venit cu roast la tine. Nu te supăra pe mine, că am 10 pagini pline”, a început actorul momentul.

„El de un veac întreg ne înveselește. Și ne întrebăm cu groază: până când? (..) Ții minte când ai fost director la Teatrul Mic, chiar și Adrian Păunescu ți-a făcut o strofă, atunci cu Cenaclul Flacăra: să-l pui director, tragică eroare, câștig nemeritat la loz în plic. Cum poți forța un om atât de mare să intre într-un teatru atât de mic”, a intonat Radu Pietreanu, imitând vocea regretatului Adrian Păunescu.

„În juriu la Românii au talent, doar el cu burtă, restul siluete. Și l-au înlocuit, că nu-i decent, cu unul și mai gras, cu Bobonete”, a continuat actorul.

Radu Pietreanu s-a pus în pielea mai multor personalități autohtone, fiecare cu câte un mesaj muzical pentru Florin Călinescu.

Apoi, Radu Pietreanu s-a prefăcut că este Andra și i-a dedicat un moment muzical lui Florin Călinescu, incluzând și celebra replică a cântăreței: „piele de găină”.

„Sunt mai bătrân ca întotdeauna. Și Iliescu e mai puștan ca mine. (..) La Pro Tv mi-au zis atâta: du-te!”, au mai fost câteva părți din momentele muzicale.

„Vreau să fie un moment de Cenaclul Flacăra”, a mai zis actorul. „Istoria îl va ține minte ca pe o figură legendară. Se întorc actorii în morminte, doar el mai bântuie pe afară”, a adăugat Pietreanu.

„Pe el ca și pe mine, doar babele îl iubesc”, a spus actorul, în timp ce îl interpreta pe Fuego. La final, Radu Pietreanu și-a declarat aprecierea pentru Florin Călinescu, iar maestrul s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat.

„Radu Pietreanu și în zilele proaste crează o stare bună în sală. Îi mulțumesc că a venit să îl jupoaie de viu pe domnul Călinescu”, a spus Cheloo la testimoniale.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Amazing Boobzilla a spart obiecte cu sânii. Deliei i-a plăcut: „Poate sunt psihopată”…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Iran: Poliția reacționează cu arme de foc la amplele manifestații declanșate inițial de o revoltă contra purtării voalului de către femei

Urmatoarea stire

Victorie a coaliţiei de centru-dreapta condusă de Giorgia Meloni!

Stiri pe aceeasi tema