Îţi aduci aminte de trupa Spin? Roxana Andronescu făcea furori în anii 2000 cu piesa „Ploaia”. Cum arată şi cu ce se ocupă acumLa jumătatea anilor 2000, piesa „Ploaia” a trupei Spin devenea un hit și făcea furori în toată țara. Solista trupei, Roxana Andronescu, era la acea vreme una dintre cele mai apreciate artiste din România, vocea ei fiind inconfundabilă. Anii au trecut, însă, iar ea a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Iată cum arată astăzi.

Cum arată acum Roxana Andronescu, fosta solistă a trupei Spin

Trupa Spin și-a făcut apariția pe piața muzicală din România în anul 2004, după ce a participat la preselecția concursului Cerbul de Aur. După lansarea piesei Ploaia, Roxana Andronescu, Marius Popa, George Sărluceanu și Cătălin Popescu au spart topurile muzicii românești.

Roxana Andronescu, o tânăra cu părul brunet, tunsă bob cu haine în stil glam rock, atrăgea atenția în special cu vocea sa inconfundabilă. În perioada care a urmat, ea a câștigat respectul multor artiști din România, iar tinerii acelor vremuri o idolatrizau.

A colaborat cu B.U.G Mafia

Deși s-a retras din trupa care a consacrat-o, Roxana a mai avut în continuare colaborări cu nume mari din industrie. De asemenea, ea a compus piese și a colaborat cu B.U.G Mafia, dar și cu Tommo Production, unul dintre cele mai celebre studiouri de producție muzicală din țară.

Acum mai bine de 10 ani, însă, solista a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, alegând să se concentreze mai departe pe pasiunea de cascador, dar și dragostea pentru artă. De asemenea, Roxana Andronescu a rămas la fel de pasionată și de motociclism. Vezi în Galeria Foto câteva imagini cu artista.

Citește și: Îţi mai aduci aminte de Dulce Maria din telenovela Îngeraşul? Daniela Aedo este o femeie în toată regula acum. FOTO

A fost dată afară din trupă

În anul 2012, Roxana Andronescu se vedea nevoită să părăsească trupa alături de care a cunoscut faima. După opt ani de colaborare, artista a fost dată afară susținând, la acea vreme, că nu a primit nicio explicație din partea colegilor săi.

„Sunt exclusă de peste un an din trupa în care am cântat. Nu am fost nici măcar anunțată în mod direct. Pur și simplu, am dedus. Cum ați reacționa în locul meu, să știți că trupa merge mai departe cu un alt vocal, folosindu-se de același nume, desi notorietatea numelui se datorează și mie?”, scria Roxana Andronescu pe Facebook, la acea vreme.

Citește și: Îți mai aduci aminte de micuța Bibi din telenovela Numai iubirea? Actrița Bianca Neagu este de nerecunoscut

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema