Isaccea: Se interzice circulația autovehiculelor de mare tonaj pe traseul “Reni-Odessa”, din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a ninsorilor abundente pentru 24 ore


Autoritățile de frontieră din Ucraina au anunțat că pentru 24 ore, se interzice circulația autovehiculelor de mare tonaj pe traseul “Reni-Odessa”, din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a ninsorilor abundente.


Din acest motiv se restricționează circulația camioanelor prin PTF Isaccea până la revenirea la normal a condițiilor meteo și redeschiderea circulației în statul vecin.

Precizam că, la acest moment, traficul autoturismelor se desfășoară normal prin PTF Isaccea, însă vă rugăm să aveți în vedere posibile situații cauzate de condițiile meteo nefavorabile care vă pot îngreuna deplasarea.

Pentru a evita neplăceri, vă rugăm să consultați aplicația traficonline, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră, unde se pot vizualiza, în timp real, timpii de așteptare în puncte!

În egală măsură, vă rugăm să vă informați cu privire la condițiile meteo din țara de destinație! Echipați-vă mijlocul de transport corespunzator condițiilor meteo!

Citeste continuarea pe www.dobrogeanews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Mai și muncim

Urmatoarea stire

Economica.net – Curs valutar 2023. Prețul unui euro, variații de până la 5% în ultima săptămână. Ce se va întâmpla cu leul în următoarele zile și ce record va depăși la final de an- Date oficiale

Stiri pe aceeasi tema