Irina Tănase a revenit pe Instagram la un an de la despărțirea de Liviu Dragnea. Ce a postat pe rețelele sociale

Liviu Dragnea i-a spus adio Irinei în luna decembrie 2021 după ce s-a spus că aceasta l-a înșelat. Aceasta a revenit acum în mediul online după o lungă perioadă de absență.

Irina Tănase a revenit pe Instagram

Despărțirea dntre cei noi nu a fost deloc ușoară pentru tânără, așa că a decis să stea o perioadă departe de mediul online și de presă. Recent însă, Irina a publicat o fotografie cu ea din Abu Dhabi, din Hudariyat Island, în Emiratele Arabe Unite.

Potrivit viva.ro, Irina a publicat și o imagine cu un cadou pe care l-a primit, un buchet impresionant de trandafiri. Ea a scris în dreptul imaginii că “lucrurile simple pot însenina o zi ploiasă”.

Fanii nu au putut să nu remarce că Irina are haine și încălțări de la brand-uri de lux. Chiar dacă nu a dat detalii despre persoana care i-a făcut cadoul, Playtech a scris în 2022 că aceasta ar avea o relație cu omul de afaceri Roger El Akoury, cu business-uri în domeniul pharma.

Care a fost declarația Irinei după despărțirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase a declarat la momentul despărțirii de Liviu Dragnea că despărțirea nu este deloc ușoară pentru ea și că i-a fost mereu fidelă fostului politician.

“Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică. Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă’, a declarat Irina Tănase la vremea respectivă pentru gandul.ro.

Puya, despre decesul fratelui său: “Nu pot să-i șterg numărul din telefon”…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Știrile PRO TV – 5 ianuarie 2023

Urmatoarea stire

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la CS Mioveni : Europa FM

Stiri pe aceeasi tema