Irina Loghin, de nerecunoscut pe stradă. Imagini rare cu îndrăgita cântăreaţă de muzică populară FOTO EXCLUSIVAre o voce imposibil de confundat, însă puțini ar fi reușit să o recunoască pe Irina Loghin în timpul unei ieșiri recente în oraș. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a fost surprinsă de echipa de paparazzi Playtech Știri într-o ipostază atipică. Imaginile, obținute în exclusivitate de redacția noastră, pot fi văzute în galeria foto de mai sus.

Irina Loghin, surprinsă de echipa de paparazzi Playtech Știri

Irina Loghin este un artist ce nu mai are nevoie de prezentări, putându-se mândri cu o carieră impresionantă, ce se întinde pe mai multe decenii. Este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară, are o voce pe care românii o pot recunoaște după doar câteva note și o apariție mereu impecabilă, din toate punctele de vedere.

Recent, echipa de paparazzi Playtech Știri a întâlnit-o pe artistă pe stradă, surprinzând-o într-o ipostază în care admiratorii săi nu au avut șansa să o descopere până acum.

În vârstă de 84 de ani, Irina Loghin nu uită cât de importantă este mișcarea pentru sănătatea organismului uman, așa că este văzută nu de puține ori la plimbare prin parcul Herăstrău din Capitală. Acum, însă, după câteva săptămâni de la intervenția chirurgicală pe care a suferit-o pentru o hernie de disc, a fost surprinsă de fotoreporterii noștri pe strada pe care locuiește.

Cu părul desprins, nemachiată, îmbrăcată lejer, cu o pereche de pantaloni de casă, o geacă din puf și o umbrelă în mână, puțini ar reuși să o recunoască imediat pe Irina Loghin. Potrivit colegilor de pe teren, cântăreața de muzică populară dădea „indicații prețioase doamnei care se ocupa cu amenajarea spațiului verde din faţa casei vedetei”.

„Este în putere și arată foarte bine”

La începutul acestui an, Irina Loghin a ajuns pe masa de operație. La doar o lună și jumătate de la intervenția pe coloană, Irina Loghin a revenit spectaculos pe scenă, alături de Gheorghe Turda. Într-un interviu oferit în exclusivitate Playtech Știri, artistul ne-a dat câteva detalii din culisele înregistrărilor pentru spectacolul ce a fost difuzat de TVR de Paște.

„Am filmat, aseară, cu Daniela Condurache, dar și cu Irina Loghin, prietena mea, pentru emisiunea „Tezaur folcloric”, care se va difuza, de Paște, la TVR. După operația pe care a suferit-o la coloană, cred că aceasta a fost prima ei cântare. A mai fost la botezul nepoatei, însă, atunci, nu prea a cântat, căci nu se simțea foarte bine. Mă invitase și pe mine la botez, dar nu am ajuns pentru că nu eram în țară.

Irina este bine acum, am vorbit cu ea, dar n-a stat mult la filmări, a cântat două piese și a plecat. Este în putere și arată foarte bine, deși are niște anișori. Eu am cunoscut-o pe Irina Loghin de când era foarte tânără, am fost cu ea și în multe turnee, în America și în…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema