Irina Begu – Karolina Muchova 3-6, 2-6. Românca, eliminată în turul 3 de la Roland Garros  • EHF Champions League: Gyor – Vipers, sâmbătă, 16:00, DGS 1

  • SuperLiga, baraj: FC Argeș – Dinamo, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Irina Begu, eliminată în turul trei la Roland Garros

Primul set al partidei a stat sub semnul echilibrului, însă jucătoarea din Cehia a obținut break-ul și a făcut 5-3. Muchova a câștigat pe propriul serviciu și s-a impus în primul act al înfruntării.

După un prim game câștigat de Irina Begu în setul secund, Muchova a avut patru game-uri consecutive câștigate. Românca a câștigat pe serviciul adversarei la scorul de 4-1 și a redus din diferență, dar Muchova a făcut din nou break-ul, pe care l-a confirmat la următorul serviciu.

Astfel, Muchova s-a calificat în optimile turneului, unde o va întâlni pe Elina Avanesyan (134 WTA), care a învins-o în turul trei pe Clara Tauson (127 WTA), scor 3-6, 6-1, 7-5.

Irina Begu – Karolina Muchova 3-6, 2-6, în turul 3 de la Roland Garros

UPDATE: Irina Begu – Karolina Muchova 3-6, 2-6. Game, set, meci!

UPDATE: Irina Begu – Karolina Muchova 3-6, 2-4. Românca se impune pe propriul serviciu și reduce din diferență.

UPDATE: Irina Begu – Karolina Muchova 3-6, 1-2. Jucătoarea din Cehia trece în avantaj în setul secund după un break obținut în fața româncei.

UPDATE: Irina Begu – Karolina Muchova 3-6. Muchova câștigă game-ul la zero și se impune în primul set al înfruntării.

UPDATE: Irina Begu – Karolina Muchova 3-5. Muchova obține break-ul la avantaje și se desprinde. 

UPDATE: Irina Begu – Karolina Muchova 3-3. Partidă echilibrată! Cele două jucătoare își împart game-urile.

UPDATE: Irina Begu – Karolina Muchova 1-2. Muchova se impune la avantaje.

UPDATE: Irina Begu – Karolina Muchova 1-1. Begu câștigă pe propriul serviciu și restabilește egalitatea.

UPDATE: Irina Begu – Karolina Muchova 0-1. Românca pierde primul game al înfruntării.

UPDATE: Începe meciul! Muchova servește prima!


În cazul în care va merge în următoarea fază a competiției, Irina Begu va bifa a treia prezență în optimile de finală ale competiției, după cele din anul 2016 și 2022.

Sportiva din România a ajuns în turul 4 de la Roland Garros după ce a trecut de Ana Bondar (scor 6-4, 6-2), respectiv Sara Erani (6-3, 6-0). De cealaltă parte, Muchova le-a învins pe Maria Sakkari (7-6, 7-5), dar și pe Nadia Podoroska (6-3, 0-6, 6-3) și traversează un moment bun.

Partida de astăzi va reprezenta a treia confruntare directă dintre Begu și Muchova. Până acum, jucătoarea din România s-a impus de două ori, în 2019 (1-6, 6-3, 6-4), dar și în aprilie 2023 (scor 6-4, 7-5).

“Este o jucătoare extrem de periculoasă, a avut rezultate foarte bune, a bătut jucătoare de top. Întotdeauna tratez meciurile cu multă seriozitate, cu siguranță așa voi face și de data aceasta.

Este o jucătoare care servește bine, ia mingea repede, are lovituri puternice, însă cred că am armele necesare să o înving. Dar, așa cum o spun de fiecare dată, fiecare meci…

Citeste continuarea pe www.digisport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema