Ionuţ Moşteanu, vicepreşedinte USR: Îi cerem lui George Simion să îl dea afară din partid pe deputatul Dumitru Focşa


Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Ionuţ Moşteanu, vicepreşedinte USR, i-a cerut vineri liderului AUR George Simion să îl dea afară din partid pe deputatul Dumitru Focşa, acuzat că şi-a bătut soţia, el afirmând că dacă nu o va face, înseamnă că tolerează violenţa în familie, transmite News.ro.

”Este inadmisibil ca un agresor care îşi bate soţia în faţa copilului să rămână deputat în Parlamentul României. Îi cerem lui George Simion să îl dea afară din partid pe deputatul Dumitru Focşa. Dacă nu o va face, înseamnă că tolerează violenţa în familie”, spune Ionuţ Moşteanu.

Vicepreşedintele USR arată că ”la finalul anului trecut a votat o declaraţie de susţinere a egalităţii de şanse în România şi un singur partid nu a votat: AUR”.

”USR condamnă violenţa împotriva femeilor. Nu putem accepta să avem în Parlamentul României reprezentanţi care au un astfel de comportament”, mai spune Moşteanu.

Deputatul AUR de Constanţa Dumitru Focşa şi-ar fi agresat soţia, în noaptea de miercuri spre joi, femeia refuzând să meargă la spital, dar şi să fie emis un ordin de restricţie împotriva soţul său. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

Citeste continuarea pe universul.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema