Ionuț Andrei Radu, o nouă cucerire! Cu cine se iubește fotbalistul, după ce s-a despărțit de Miss Italia

Ionuț Andrei Radu a trăit o poveste de dragoste cu Miss Italia 2019, însă finalul se pare că nu a fost unul fericit. Cu toate acestea, portarul de la Inter Milano s-a refăcut destul de repede, iar recent s-a afișat la brațul altei șatene focoase. Iată cine este Francesca, tânăra care îl face fericit în prezent.

Ionuț Andrei Radu se poate considera un tânăr norocos la doar 25 de ani. Portarul român câștigă pe an 2,2 milioane de euro, mai exact 183.000 de euro pe lună și se pare că un succes la fel de mare îl are și în ceea ce privește viața sentimentală.

CITEȘTE ȘI: DRAMA NEȘTIUTĂ A FOTBALISTULUI DE LA NAȚIONALĂ! COLEGUL DE ECHIPĂ I-A ARS IUBITA, IAR EL A AFLAT DIN VESTIAR! 🤦‍♂️😲

Jucătorul de la Inter Milano a avut de-a lungul timpului la brațul său domnișoare extrem de frumoase. Ultima relație care s-a consumat în doar câteva luni a fost cu Miss Italia 2019, Carolina Stramare, cea care în trecut s-a iubit și cu Dusan Vlahovic, jucătorul celor de la Juventus. Portarul român nu a suferit prea mult pentru că a găsit repede consolare în brațele focasei Francesca.

Ionuț Andrei Radu, o nouă cucerire! 

Tânăra și Ionuț Andrei Radu și-au făcut publică relația în mediul online în urmă cu câteva ore. Francesca și-a dorit ca admiratoarele iubitului să știe că este luat, astfel a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care îl sărută cu foc.

Ionuț Andrei Radu și noua iubită

Dacă aruncăm o privire pe pagina șatenei ne putem da seama cum a reușit să îl scoată din „depresie”… Francesca este posesoarea unui corp de invidiat, picioare lungi, subțiri, talie de viespe, bust generos… ce să mai… tot ce trebuie.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Schimbă PET-ul cu biletul! Călătorii cu autobuzul în schimbul reciclabilelor • ProBraila • Stiri Braila

Urmatoarea stire

Război Rusia – Ucraina, ziua 201 LIVE TEXT. Zelenski anunță că armata sa a eliberat Izium. ISW: Ruşii au fugit haotic, au lăsat în urmă tancuri și armament

Stiri pe aceeasi tema

“E o traumă a copilăriei…”

Speak este unul dintre cele mai „polivalente” personaje din peisajul media românesc. Ștefan Sprianu are o mulțime de…