Ion Țiriac, ironic după bătaia din tribuna meciului România-Andorra: Noroc că frizerul n-a putut să joace!Ion Țiriac i-a ironizat pe tricolori după meciul din Andorra într-o conferință de presă. La evenimentul de la Patinoarul Allianz-Tiriac Arena, omul de afaceri a fost întrebat de partida României cu Andorra, iar Ion Țiriac a avut o remarcă ironică.

A fost meci? Noroc că frizerul nu a putut să joace. Avea de tuns un președinte. Altfel… Am văzut 30 de minute cu pase înapoi și m-am culcat”, a spus Ion Țiriac, potrivit gsp.ro.

Ce s-a întâmplat în tribuna meciului dintre România și Andorra

bătaie generală a izbucnit în sectorul suporterilor români la meciul cu Andorra. Cei peste 2000 de români au dominat atmosfera din primul minut al meciului. Ultrașii din grupul „Uniți sub tricolor” au aprins un spectacol pirotehnic cu torțe și peluza s-au umplut de fum, însă jocul nu a fost întrerupt. În minutul 11, o bătaie generală a izbucnit in galeria românilor. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma spiritele. Mai multe persoane au fost scoase de forțele de ordine din sector și reținute de Poliție.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Franţa, copleşită de proteste: de data asta, şi în mediul rural. Pentru ce s-au revoltat fermierii

Urmatoarea stire

Jucătorii argentinieni continuă petrecerea şi…

Stiri pe aceeasi tema