Ion Cristoiu: „Fake news-urile îl prezintă pe Putin ca fiind pe moarte”Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Liderii lumii au fost „convinși că Putin se dărâmă. Nu au niciun plan și își iau dorințele drept realitate”, spune acesta. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„M-am tot gândit de ce acum e posibilă o manipulare mai mare. Acum 30 de ani nu există blogul x. Nu puteai să invoci NAFTA și altele. Ceea ce se întâmplă la noi este uluitor. De exemplu, într-un ziar apare un anumit articol, iar la final scrie «a declarat un consilier a lui Zelenski agenției Meduza, preluată de Washington Post etc»”, a declarat scriitorul Ion Cristoiu.

Acesta a povestit faptul că în perioada interbelică a studiat ce scria presa română despre Iosif Stalin. „Era un clișeu al presei proaste, un interes pentru ca o anumită individ să fie prezentat ca fiind prost.”

Toate fake news-urile sunt pe ideea că Putin mai are un pic și moare, este de părere scriitorul.

„Cred că există un interes. De când a început războiul, toți acești amărâți de lideri occidentali, așa cum am mai explicat o dată, au luat-o pe potecă. Au fost convinși că se dărâmă. Nu au niciun plan și își iau dorințele drept realitate”, a mai spus Ion Cristoiu.

Citește și…

Războiul din Ucraina, ziua 491. Lukașenko și Prigojin s-ar putea trăda reciproc. Frica cea mai mare a liderului de la Minsk

Prima ARESTARE după revolta mercenarilor Wagner. Generalul „Armaghedon”, acuzat că știa de planul lui Prigojin. Reacția Kremlinului

ONU: Rusia a reținut sute de civili de la începutul conflictului din Ucraina, iar zeci din ei ar fi fost executați. Kievul, acuzat de acțiuni similare

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube Gândul. ”Tineți aproape!”

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema