Iohannis: România condamnă cu fermitate anunţul preşedintelui Putin cu privire la următorii paşi ai Rusiei

România condamnă cu fermitate anunţul preşedintelui rus Vladimir Putin cu privire la următorii paşi ai Rusiei în ceea ce priveşte continuarea escaladării războiului din Ucraina, a scris preşedintele Klaus Iohannis, miercuri, pe Twitter.

 

“România condamnă cu fermitate anunţul preşedintelui Putin cu privire la următorii paşi ai Rusiei în ceea ce priveşte continuarea escaladării războiului său ilegal împotriva Ucrainei. România reiterează apelul către Rusia de a înceta imediat agresiunea împotriva Ucrainei şi de a-şi retrage complet toate forţele armate”, a scris Iohannis.

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat miercuri dimineaţă o “mobilizare parţială” a rezerviştilor, deschizând calea pentru o escaladare majoră a războiului din Ucraina, în timp ce Moscova pierde teren pe câmpul de luptă. Liderul de la Kremlin a avertizat că Rusia este pregătită să utilizeze “toate mijloacele sale de apărare”, inclusiv nucleare, pentru a “se apăra”.

 

 

loading…

Ştirile orei

FEMINIS.RO


h

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ

Citeste continuarea pe www.obiectiv.info

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Kîrgîzstan şi Uzbekistan își avertizează cetăţenii să nu se înroleze în armata rusă

Urmatoarea stire

Putin îl eliberează pe britanicul Aiden Aslin după ce a fost condamnat la moarte și luni întregi de stat în închisoarea rusă

Stiri pe aceeasi tema