Iohannis a transmis Live din Florida detalii despre uraganul Ian


Furtună devastatoare în Florida, de unde a transmis în direct chiar președintele României, aflat la fața locului. Iohannis susține că avea informații că urmează să se producă un cataclism în Florida, așa că în urmă cu două săptămâni a luat o cursă charter privată spre peninsula tropicală. Chiar în aceste momente Klaus Iohannis stă la geamul hotelului de 5 stele și privește cu atenție și îngrijorare cum vântul doboară acoperișuri și rupe stâlpi de electricitate.

În înregistrare, președintele este vizibil afectat în mod real de distrugerile din Miami, transmițând în lacrimi românilor că ”Vedeți, acestea sunt probleme reale, nu Colectiv, 4 guverne PSD, Ordonanța 13, zecile de mii de morți de Covid, conflictul cu Rusia, triplarea prețurilor la energie, inflația, plagiatele lui Ciucă, Câmpeanu, hoția cu BMW și jaful generalizat din țară”.

Președintele Iohannis a transmis că este alături de toți cetățenii americani afectați de uragan, în special de jucătorii de golf care și-au văzut terenurile devastate de ploile torențiale. ”România va face eforturi pentru a-i trimite pe acești jucători la terenuri de golf similare din zone mai sigure, cum ar fi California sau Vermont”, a declarat Klaus Iohannis.

The post Iohannis a transmis Live din Florida detalii despre uraganul Ian appeared first on Times New Roman.

Citeste continuarea pe www.timesnewroman.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Actorul Alexandru Arșinel a murit

Urmatoarea stire

Rușii și-au luat mâna de pe rivala româncei Simona Halep

Stiri pe aceeasi tema

O altă molimă

The post O altă molimă appeared first on Times New Roman. Citeste continuarea pe www.timesnewroman.ro