Investiție de peste un milion de euro. IVECO a deschis un nou punct de vânzare și service, în parteneriat cu Dutch Truck Services, lângă Deva

IVECO, nume de referință în industria vehiculelor comerciale, a deschis un nou punct de vânzare și service, alături de partenerul Dutch Truck Services. Acesta este situat în Sântandrei, Șoseaua Națională, Nr. 2. La ceremonia de inaugurare, care a avut loc joi, 21 septembrie, alături de echipa IVECO România, Dutch Truck Services și AIC Services, au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților locale.

Noua sucursală, punct de referință pe coridorul Constanța – Arad, cel mai tranzitat coridor la ora actuală din România, va gestiona numeroase activități printre care consultanță comercială și financiară oferită clienților, inspecție tehnică a vehiculelor, asistență tehnică, vânzare de piese de schimb.

Investiția se ridică la peste un milion de euro și va aduce un impact pozitiv asupra comunității locale, oferind o infrastructură de calitate și servicii superioare pentru vehiculele comerciale din zonă.

Distanța medie…

Citeste continuarea pe servuspress.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema