Investigatori ruși celebri afirmă că au dovezi clare legate de uciderea lui Navalnîi: ”Solicităm amânarea înmormântării”Gulagu net, o organizație și un site web rusesc care luptă împotriva corupției și a torturii și pentru drepturile omului, fondată în 2011 de activistul rus pentru drepturile omului Vladimir Osecikin, susține că are la dispoziție informații despre posibila utilizare a violenței în perioada 15-16.02.24 împotriva lui Aleksei Navalnîi.

Abuzurile, susține organizația, s-au petrecut în colonia penitenciară IK-3, districtul autonom Iamalo-Neneț, de la cercul Arctic. Osecikin vorbește și despre legarea, imobilizarea, blocarea mâinilor și picioarelor și a torturii prin frig. “Am transmis aceste informații ieri echipei lui Navalnîi, sau mai bine zis anchetatorului șef pe această temă și colegului nostru, domnul Hristo Grozev”, susține pe canalul de Telegram organizația.

„Bazându-ne pe 12,5 ani de experiență de investigații independente privind tortura și crima în instituțiile penitenciarelor din Rusia, considerăm că este necesar să se efectueze…

Citeste continuarea pe ziare.com

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema