INTERVIU Stelian Tanase: “Am vazut o lista de guvern filorus care circula prin Bucuresti, daca rusii ajung pe Prut. Personaje foarte interesante. Sunt pregatiti! Daca rusii ar da gramada peste noi, n-ar avea cine stie ce rezistenta! 10% din populatie va trece pe partea ailalta fara niciun fel de ezitare. Peste noapte!”


„Nu vreau sa discutam politica“, imi spune Stelian Tanase la telefon. E, cred, a cincea sau a sasea incercare sa-l „prind“ la un interviu. Ii fac marcaj, ca la fotbal, de prin octombrie. „Nu m-am mai uitat de cativa ani la televizor. Nu ma mai intereseaza“, ma pune in garda interlocutorul, ca sa inteleg fermitatea lui in a refuza dialogul despre situatia politica la zi.

Si totusi, in fata reportofonului, acest vechi liberal si monarhist nu rezista. „Sunt niste pradatori care s-au instalat in bogatiile tarii si le fac praf impreuna“, descrie, metalic, coalitia PSD-PNL. Le-a spus-o liberalilor si in fata, acum doi ani, la aniversarea infiintarii PNL. De atunci, sefii liberalilor il evita. Nu le-a placut. Nu mai suporta critica. Dar pe scriitor il intereseaza prea putin: „Nu ma preocupa asta!“.

Dialogul cu Stelian Tanase iti da atatea variante de titlu, incat partea cea mai grea e la final, cand trebuie sa te opresti la unul dintre ele. Timp de aproape doua ore,…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema