“Intervenția cu motocicletele SMURD înseamnă reducerea timpului de răspuns în zona urbană și în zonele foarte greu accesibile”


De joi intră în funcțiune cele două motociclete de intervenție urbană din dotarea ISU Brașov, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio România Brașov.

Intervenția cu aceste vehicule înseamnă reducerea timpului de răspuns în zona urbană și în zonele foarte greu accesibile pentru autospecialele SMURD, spune purtătorul de cuvânt al instituției, Ciprian Sfreja.

„Motocicletele SMURD sunt dotate cu echipamente medicale, astfel încât să se poată acorda primul ajutor imediat unei persoane și să-i salveze chiar viața până la sosirea ambulanțelor SMURD la fața locului. Intervenția cu motocicletele SMURD înseamnă, practic, reducerea timpului de răspuns semnificativ în zona urbană și în zonele foarte greu accesibile pentru autospecialele noastre de intervenție și ambulanțele SMURD. Salvarea vieților este prioritară pentru noi și fiecare secundă contează în cazul producerii unei situații de urgență”, a declarat Ciprian Sfreja.

Citeste continuarea pe www.brasov.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema