Interceptări uluitoare din dosarul “băieților deștepți” din Energie. “Generalul” Macovei și legătura cu șeful CJ Prahova / “Asociați în balastiere”Mega-dosarul „Băieții deștepți din Energie”, deschis de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), conține informații stupefiante despre „manevrele” prin care aceștia, prin „pioni” trimiși la înaintare, dădeau mită de sute mii de euro pentru a-și asigura victoria în licitații trucate și pentru a „controla” măcar o parte din piața energetică a României. Unul dintre acești intermediari influenți ai „băieților deștepți” a fost afaceristul Ion Macovei, în prezent fiind arestat preventiv și acuzat de dare de mită și trafic de influență.

Ion Macovei lăsa să se înțeleagă că ar avea gradul de general atunci când discuta cu „ținte” aflate la conducerea unor companii energetice mari din România. (mai multe detalii AICI)

„Generalul” Macovei a fost arestat preventiv după ce unul dintre directorii pe care i-a contactat – oferindu-i o mită de 500.000 de euro pentru a transforma în realitate planurile unora…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema