Înmormântarea Reginei va deveni cea mai urmărită emisiune din toate timpurile, cu 4,1 miliarde de telespectatori

FOTO – Hepta
  • Înmormântarea televizată a Reginei ar trebui să doboare toate recordurile anterioare de difuzare.
  • Experții din industrie sugerează că până la 4,1 miliarde de persoane ar putea urmări acest eveniment important.
  • Printre recordurile anterioare se numără 3,5 miliarde de telespectatori care au urmărit ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Atlanta din 1996.

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a va fi cel mai mare eveniment televizat din istorie. Se estimează 4,1 miliarde de telespectatori.

Funeraliile vor depăşi ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 1996 de la Atlanta, văzută de 3,6 miliarde de oameni, şi înmormântarea Prinţesei Diana, văzută de 2,5 miliarde de spectatori, scrie Repubblica.

Miercuri, porţile de la Westminster Hall au fost deschise pentru a permite publicului să îi prezinte omagiile Reginei Elisabeta a II-a. Sicriul rămâne aici până în dimineaţa înmormântării, în 19 septembrie, potrivit The Guardian.

Sicriul Reginei a fost adus la Westminster Hall într-o procesiune de la Palatul Buckingham în această după-amiază.

Începând cu ora 17.00 (ora 19.00, ora României), se formase o coadă de 3,8 km, pentru că sute de oameni stau la rând pentru a intra în sala unde este depusă Regina, să îi aducă un ultim omagiu.

Peste 110.000 de persoane au semnat o petiţie pentru instituirea ,,Zilei Reginei Elisabeta a II-a” , o sărbătoare publică dedicată memoriei Reginei Elisabeta, informează presa britanică.

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

A preferat moartea, decât să rămână paralizat. Un bărbat din Anglia s-a sinucis, de frică să nu rămână invalid, în urma unui accident avut la beție

Urmatoarea stire

Ministrul Mediului anunţă lansarea unui nou program care vine în sprijinul autorităţilor locale

Stiri pe aceeasi tema