Ingredientul magic care te scapă de pesticidele de pe fructe și legume. În 30 de secunde ai scăpat de probleme


Când vine vorba de fructele și legumele din comerț, mai toată lumea știe că pot fi pline de pesticide. Astfel că mulți au încercat diferite metode de a îndepărta aceste soluții. În cele din urmă s-au oprit la ingredientul magic care te scapă de pesticidele de pe fructe și legume. Citește mai departe și vezi care este acesta.

Pesticidele de pe fructe și legume, inamicul sănătății

În timp ce totul, de la mesele luate din mers până la deșerturile alimentare, poate face dificil consumul de fructe și legume, un sondaj recent indică o altă barieră potențială pentru consumatori, și anume teama față de pesticidele de pe produse.

Vezi și: Trucul genial care te scapă de pesticidele din fructe şi legume. Toți românii trebuie să îl afle

Potrivit micului sondaj realizat de dieteticienii de la Alliance for Food and Farming (AFF), 94% dintre dieteticieni cred că mesajele bazate pe frică în legătură cu pesticidele din produse duc la o îngrijorare excesivă cu privire la siguranța consumului de fructe și legume cultivate în mod convențional.

”În medie, americanii nu se apropie nici pe departe de respectarea recomandărilor [privind consumul de produse] în primul rând, iar adăugarea unei bariere suplimentare ne îndepărtează și mai mult de țintă: consumul unei diete sănătoase și echilibrate”, spun dieteticienii.

Produse organice, mai sărace în pesticide

Campaniile care promovează produsele organice ca fiind mai sărace în pesticide pot contribui, de asemenea, la un consum mai mic de fructe și legume în general, deoarece multe persoane nu au acces sau nu dispun de fonduri pentru a cumpăra numai produse organice.

Produse organice sunt mai sărace în pesticide

Acest lucru îi poate determina pe oameni să renunțe cu totul la consumul unei cantități abundente de produse, exact așa cum credeau nutriționiștii. De aici și febra găsirii de metode de  a curăța pesticidele regăsite pe fructe și legume.

Vezi și: Cum să elimini pesticidele din fructe și legume. 5 trucuri geniale care te scapă de probleme

Unii se pare că au găsit o metodă, folosind ingredientul magic care te scapă de pesticidele regăsite pe fructe și legume, aceștia spunând că în 30 de secunde ai scăpat de probleme.

Care este ingredientul magic care te scapă de pesticidele de pe fructe și legume

Potrivit unor grădinari, care au postat minunea pe rețelele de socializare, aceștia au efectuat câteva teste pentru a găsi cea mai eficientă metodă de a elimina pesticidele din produse și au descoperit că spălarea produselor într-o soluție de bicarbonat de sodiu poate face o diferență reală.

Bicarbonatul de sodiu este ingredientul magic care te scapă de pesticidele regăsite pe fructe și legume în soluțiile naturale de curățare. Pe lângă faptul că este sigur, își face treaba foarte bine.

Vezi și: De ce să pui bicarbonat de sodiu în găurile din curte…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

‘Uau! E o decizie extrem de dură’

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că decizia Agenţiei Internaţionale pentru Integritate…