Informația momentului de la Netflix România! Toți abonații vor fi afectați din momentul în care primesc mesajul. S-a terminat!Informație de ultim moment pentru utilizatorii Netflix din România! Compania a introdus din ziua de 23 mai o taxă de 2,9 euro/lună pentru toți cei care vor să folosească în continuare platforma. Decizia a fost luată deoarece gigantul de streaming  își dorește să continue să investească „consistent într-o varietate de filme și seriale noi”. Iată despre ce este vorba.

Netflix a declarat într-un comunicat de presă, că va lua toate măsurile necesare, pentru toate piețele, pentru a împiedica folosirea la comun a conturilor. Este vorba de împărtășirea parolei sau „password sharing.”

CITEȘTE ȘI: SERIALUL EROTIC DE PE NETFLIX DEVORAT DE ROMÂNI. ÎN CÂTEVA ZILE A AJUNS PE LOCUL 2 ÎN CLASAMENTUL CELOR MAI VIZIONATE DE PE PLATFORMĂ

În trecut, platforma încuraja împărtășirea parolelor. În martie 2017, reprezentanții companiei au scris pe Twitter că „Dragostea înseamnă să împarți o parolă”. Dar la începutul anului 2022, Netflix a început să testeze modalități de a pune capăt acestei practici.

„Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor”, anunță compania într-un comunicat publicat marți seara pe site-ul său.

Abonații vor fi anunțați de noile modificări

Netflix a adăugat că toți utilizatorii săi vor fi informați, printr-un e-mail, începând de marți, de aceste modificări. Trebuie menționat că noile politici îi vor viza pe clienții din întreaga lume.

„Începând de astăzi, vom trimite acest e-mail către abonații din România, care folosesc la comun contul Netflix în afara locuinței personale. Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor.

Suntem conștienți că abonații noștri au multe opțiuni în materie de divertisment. De aceea, ne dorim să continuăm să investim consistent într-o varietate de filme și seriale noi, astfel încât, indiferent de preferințele, dispoziția sau limba ta și de persoana cu care vizionezi, să te poți bucura mereu de conținut grozav pe Netflix”, a transmis Netflix într-un comunicat.

Ce impact vor avea aceste schimbări

Un studiu Forbes arată că, 35% dintre utilizatori ar renunța la abonament, dacă nu li se mai permite să împartă contul cu rudele sau prietenii. Nu se cunoaște data exactă până la care se va introduce noua măsură, însă este posibil ca interzicerea împărțirii contului să intre în vigoare de la începutul lunii…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema