„Înfometați-vă și o să-l vedeți pe Iisus”. Zeci de cadavre ale adepţilor unei secte au fost descoperite într-o pădure din KenyaPoliția din Kenya a descoperit 47 de cadavre în apropierea orașului Malindi, în cadrul unei anchete care vizează un predicator care le-ar fi cerut adepților să moară de foame pentru a-l „întâlni pe Iisus”, scrie BBC.

Printre rămășite se găsesc și cele ale unor copii, iar poliția se așteaptă să găsească și mai multe cadavre.

Mormintele au fost descoperite în pădurea Shakahola, unde 15 membri ai „Bisericii Internaționale Vestea Bună” au fost salvați săptămâna trecută.

Predicatorul Paul Mackenzie Nthenge se află în arest, în așteptarea procesului.

Se crede că unul dintre morminte conține cadavrele a cinci membri ai aceleiași familii – trei copii și părinții acestora.

Mackenzie a negat faptele de care este acuzat, dar i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune. El insistă că și-a închis biserica în 2019.

Acesta este acuzat că le-a spus adepților să se înfometeze pentru a „întâlni pe Isus”.

Cotidianul kenyan The Standard a spus că patologii vor preleva mostre de ADN și vor efectua teste pentru a determina dacă victimele au murit de foame.

Mackenzie a fost arestat pe 15 aprilie, după ce autoritățile au descoperit cadavrele a patru persoane.

„Când suntem în această pădure şi ajungem într-o zonă în care vedem o cruce mare şi înaltă, ştim că acolo sunt îngropate mai mult de cinci persoane”, a declarat Victor Kaudo, de la Centrul de Justiţie Socială din Malindi, pentru televiziunea kenyană Citizen TV.

Editor : A.P.

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema