Ines de Ramon, fosta soție a lui Paul Wesley, actorul din „The Vampire Diaries” și Brad Pitt, cel mai nou cuplu din showbiz


Paul Wesley, actorul cunoscut pentru rolul său din serialul de succes „The Vampire Diaries”, și soția sa Ines de Ramon s-au despărțit după trei ani de căsnicie. Relația lor a început în 2018, iar în 2019 s-au căsătorit.

Actorul și Ines de Ramon au decis să pună punct căsniciei lor, după trei ani. Pentru Paul Wesley este al doilea divorț. Acesta a mai fost căsătorit cu actrița Torrey DeVitto din anul 2011 până în 2013.

„Decizia a fost luată de comun acord și a avut loc acum cinci luni. Aceștia au nevoie de intimitate în aceste momente”, a declarat un reprezentat al fostului cuplu pentru publicația People.

CITEȘTE ȘI: BRAD PITT O DĂ ÎN JUDECATĂ PE ANGELINA JOLIE ÎN RĂZBOIUL VINURILOR, CARE IMPLICĂ ACUM UN OM DE AFACERI RUS

Brad Pitt și Ines de Ramon, cel mai nou cuplu

Presupozițiile despre un nou cuplu au început în luna noiembrie a acestui an, atunci când Brad Pitt și Ines de Ramon au fost surprinși pentru prima dată împreună. Cei doi au participat la un concert din LA și s-au distrat de minune.

Brad Pitt și Ines de Ramon

Potrivit presei internaționale, se pare că între cei doi există o legătură specială. Aceștia au început să petreacă tot mai mult timp împreună, însă, până acum au rămas la stadiul de prieteni. Un apropiat al acestora a declarat că Brad Pitt și Ines de Ramon au creat o legătură strânsă, dar, nu vor să grăbească lucrurile.

„Brad este îndrăgostit de Ines, dar ei nu se întâlnesc oficial. Au petrecut timp împreună ca prieteni și se bucură cu adevărat de compania celuilalt. Nu se aștepta să găsească pe cineva atât de extraordinar ca Ines. Devin prieteni grozavi și vor vedea ce înflorește de acolo.”, a declarat un apropiat al celor doi.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Putin, discurs important despre războiul din Ucraina după ce Biden a mers la Kiev. Anunţul pe care îl va face preşedintele Rusiei

Urmatoarea stire

Un pacient infectat cu HIV s-a vindecat după o operaţie. “Celulele imune ale pacientului au fost complet înlocuite”

Stiri pe aceeasi tema