Incident halucinant la Suceava. Un băiat de 19 ani a fost găsit spânzurat de tatăl său, chiar în Săptămâna MareUn băiat de 19 ani a fost găsit spânzurat de tatăl său, chiar în Săptămâna Mare. Incidentul șocant a avut loc luni dimineață în localitatea suceveană Todirești.

Citește și Al doilea martor al accidentului provocat de Monica Odagiu rupe tăcerea. Cum s-a produs tragedia

Un băiat de 19 ani a fost găsit spânzurat de tatăl său, chiar în Săptămâna Mare

Tânărul a fost găsit spânzurat în casa părintească în jurul orei 04.00 de către tatăl său.

Speriat, bărbatul și-a scos fiul din ștreang și a sunat imediat la 112, însă, din păcate, echipajul medical care a sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăr și a constatat decesul acestuia.

În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă pentru a descoperi cu exactitate circumstanțele în care a avut loc tragedia.

Tatăl băiatului este în stare de șoc și nu își explică ce l-a determinat să recurgă la gestul extrem, mai ales că din ce știe el acesta nu ar fi avut probleme.

Zilele următoare, bărbatul urmează să fie audiat de polițiști.

Din primele informații, anchetatorii care au efectuat cercetări la fața locului au transmis că nu au descoperit urme de agresiune pe trupul tânărului.

Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Județean Suceava pentru efectuarea necropsiei.

În urma acestui incident tragic, IPJ Suceava a deschis un dosar de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și Accident grav în Timiș! O persoană a murit și alte patru au fost rănite. Printre victime sunt și doi copii

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema