Incident grav, lângă sicriul Reginei Elisabeta. A fost nevoie de intervenția poliției

Un bărbat a fost arestat după ce s-a apropiat de sicriul reginei Elisabeta în Westminster Hall. Autoritățile au precizat că incidentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 22:00, dar că totul este sub control.

Un bărbat a fost arestat după ce s-a apropiat de sicriul reginei Elisabeta de la o coadă de persoane în doliu în Westminster Hall, a transmis BBC.

Bărbat arestat după ce s-a apropiat de sicriul Reginei

El a fost arestat în baza Legii privind ordinea publică și a fost dus în custodie, a anunțat Poliția Metropolitană. Incidentul din Parlament a avut loc vineri seară, în jurul orei 22:00 BST, au precizat oamenii legii într-un comunicat.

Înregistrarea video în direct a reginei care se află în stare de veci a fost întreruptă pentru o scurtă perioadă de timp în timpul incidentului. O declarație a Scotland Yard a spus: „În jurul orei 22:00 vineri, 16 septembrie, ofițerii de la Comandamentul de protecție parlamentară și diplomatică al Met au reținut un bărbat în Westminster Hall în urma unei tulburări”.

Un purtător de cuvânt al Parlamentului a declarat: „Suntem conștienți de un incident în Westminster Hall, în care un membru al publicului a ieșit din coadă și s-a îndreptat spre catafalc. Acum au fost scoși din sală și coada a fost reluată cu întreruperi minime”.

Citeste continuarea pe www.national.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Val de pneumonii și boli respiratorii la copii: „Ne confruntăm cu o patologie absolut neobişnuită pentru luna septembrie”

Urmatoarea stire

Polonia cumpără 48 de avioane uşoare de luptă FA-50

Stiri pe aceeasi tema