Incertitudine în PSD Constanța. Precizări despre data alegerilor interne

PSD Constanța a făcut, miercuri, precizări despre data alegerilor interne, printr-un comunicat de presă semnat de purtătorul de cuvânt, Gabriela Bădilă.

„În legătură cu desfășurarea alegerilor interne (adunări generale, conferințe municipale și județene) în organizațiile PSD în care acestea nu au avut loc, facem următoarea precizare: acțiunea va fi reluată și se va desfășura conform unui calendar ce va fi avizat de conducerea națională a partidului și care va fi anunțat din timp.”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, este o decizie luată la nivel național valabilă pentru toate organizațiile din țară, deci și pentru Organizația Municipală PSD Constanța.

Reamintim că președintele organizației județene Constanța a PSD, senatorul Felix Stroe a declarat în luna august că alegeri la organizația municipală și județeană a PSD Constanța vor avea loc în perioada 1-20 octombrie.

„În luna august au fost alegeri în organizațiile unde PSD a câștigat alegerile, iar în septembrie vor avea loc alegeri în localitățile unde nu au primari în funcție.”, a mai spus președintele organizației județene Constanța a PSD, senatorul Felix Stroe. 

V-ar putea interesa și: Horia Țuțuianu vrea să fie șeful PSD. Reacția lui Felix Stroe

Citeste continuarea pe www.ct100.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Economie la energie | Ministrul Mediului: “Eu pot să închid toate caloriferele pentru că îmi place să stau la 15-16 grade”

Urmatoarea stire

Olaf Scholz: Putin Nu Consideră Războiul Din Ucraina Drept O „greșeală”

Stiri pe aceeasi tema