Începe Protestul Fermierilor și Transportatorilor Din București, Anunțat Cu Peste 200 De Tractoare și Camioane. Prefectul Spune Că Un Singur Vehicul A Fost Autorizat. Traseele Stabilite și Programul ManifestațieiPrimăria Capitalei a fost cea care a anunțat detaliile protestului. Astfel, duminică, 21 ianuarie, între orele 6.00-6.30, a fost programată adunarea mijloacelor auto, este vorba de maximum 100 de tractoare şi 100 de capete tractor de TIR pe șoseaua Alexandriei, banda 1 de circulaţie, pe segmentul cuprins între șoseaua de Centură şi șos. Bucureşti-Măgurele.

Apoi, între orele 6.30-7.00, a fost programată deplasarea mijloacelor auto până în Piața Constituției pe traseul șoseaua Alexandriei-Calea Rahovei-Bulevardul Tudor Vladimirescu-Calea 13 Septembrie-Bulevardul Libertății-Piaţa Constituţiei.

Mitingul de protest din Piaţa Constituţiei este autorizat pentru orele 9.30-22.00, iar apoi, până la ora 23.00, este programată defluirea participanţilor.

„Deplasarea se face cu respectarea regulilor de circulaţie, fără restricţii de trafic. Mijloacele de transport folosite vor fi îndrumate şi parcate sub supravegherea forţelor de ordine gradual,…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema