Incendiu puternic la Cluj. Au luat foc doua caseDoua case din satul Rugășești, comuna Cășeiu, au luat foc sambata dimineața.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin la un incendiu care a cuprins două case dintr-o gospodărie situată în localitatea Rugășești, comuna Cășeiu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 07:12, iar la misiune au plecat imediat două autospeciale cu apă și spumă. 

Atunci când pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta la ambele case, care erau construite foarte aproape una de cealaltă, în aceeași gospodărie. 

În plus, acoperișul la o casă era în totalitate cuprins de flăcări. Astfel, a fost chemată în sprijin și o autospecială de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca. Între timp, echipajele au reușit să se racordeze la un hidrant aflat într-o zonă greu accesibilă, așa că nu a mai fost necesar ajutorul de la Detașamentul 1. 

Incendiul s-a manifestat în preponderent la acoperișul celor două locuințe, pe o suprafață de aproximativ 100 mp. În aceste momente, pompierii elimină ultimelele focare. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. Vom reveni cu imagini la finalul intervenției.

Citeste continuarea pe www.stiridecluj.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

ULTIMA ORĂ! Intervenție la Păunești pentru preluarea și transportul a 3 persoane care au nevoie de dializă | Jurnal de Vrancea

Urmatoarea stire

Telenovelă cu iz de amantlâc! Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf „pe la spatele” ei. Vedeta tună și fulgeră!

Stiri pe aceeasi tema