Incendiu la un bloc din Cisnădie. Un bărbat intoxicat cu monoxid de carbon – Ziarul Mesagerul de Sibiu


Pompierii militari sibieni au intervenit de urgență în această seară pentru a stinge un incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 4 al unui bloc din Cisnădie. Un bărbat de 72 de ani, care se afla în apartament, a fost transportat  la spital, cu intoxicație cu monoxid de carbon, iar o femeie de 71 de ani a suferit un atac de panică. 

 

ISU Sibiu a intervenit de urgență în localitatea Cisnădie pe strada Teilor cu două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 4 al unui imobil. La fața locului a intervenit și SVSU Cisnădie, un echipaj electrica și un echipaj E-on.

”La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat în bucătăria imobilului cu degajări mari de fum în întregul apartament. Din apartament au fost evacuată o persoană de sex masculin de 72 de ani, conștientă cu intoxicație de monoxid de carbon, care a fost transportată la CPU Cisnădie. De asemena o femeie care s-a autoevacuat din apartament, de 71 de ani a fost și ea transportată la CPU Cisnădie, având un atac de panică”, a transmis sg. maj. Andreea Ștefan, din cadrul ISU Sibiu.

Alți aproximativ 30 de locatari ai blocului s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

În urma incendiului izbucnit de la un scurtcircuit electric, a ars în totalitate bucătăria și bunurile din interiorul acesteia, pe o suprafață de aproximativ 10 mp și au fost afectați de fum pereții întregului apartament, aproximativ 80 mp.

Citeste continuarea pe www.mesageruldesibiu.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Românii considerați adevărații urmași ai dacilor. Dovada, observată de istorici pe Columna lui Traian

Urmatoarea stire

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 26 decembrie 2022. Vedetele au plecat cu pluta, la propriu. Surpriza de care au avut parte

Stiri pe aceeasi tema

237 cazuri noi și 1 deces

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 237 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2 (COVID–19), cu…