Incendiu de vegetație uscată și palustră în apropiere de Sulina pe 150 de hectare


Salvatorii Pichetului de Pompieri Crișan intervin în aceste momente cu două ambarcațiuni pentru limitarea unui incendiu de vegetație uscată și palustră ce se manifestă în apropiere de localitatea Sulina, în zona Canalului Bărbosu intersecție cu Canalul Cardon cu extindere către Mila Marină 2.


Incendiul a fost monitorizat de către agenții ARBDD din zona de interes, iar în urma evaluării, până la acest moment nu există pericolul de extindere, acesta manifestându-se într-o zona inundabilă.

5 subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Crișan asigura măsuri de protecție în caz de necesitate la locuințele aflate în apropierea focarelor dar și pentru a monitoriza și a împiedica răspândirea incendiului peste canalele ce îl delimitează.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea aduce aminte cetățenilor că incendierea vegetației uscate este strict interzisă cu atât mai mult în Delta Dunării. Astfel de acțiuni necugetate pot avea urmări deosebit de grave pentru viața locuitorilor, a habitatelor naturale și pentru bunurile semenilor noștri.

Citeste continuarea pe www.dobrogeanews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, ceartă la America Express. Ce şi-au reproşat cei doi: „A aflat toată ţara, gata!”

Urmatoarea stire

Marii cărturari ar trebui să interzică prin testament ca, la moartea lor, să scrie despre ei jurnaliştii români

Stiri pe aceeasi tema