Incendiu de vegetaţie în Vrancea. Focul a cuprins peste 40 de hectare de pădure şi 50 de hectare de vegetaţie uscată


Video

Un incendiu izbucnit, miercuri, în zona localităţii Sihlea din judeţul Vrancea, a cuprins peste 40 de hectare de pădure şi alte 50 de hectare de vegetaţie uscată şi mirişte.

Vezi și

Potrivit ISU Buzău, la incendiul anunţat în jurul orei 14.00 au fost solicitate să intervină două autospeciale de la Buzău şi Râmnicu Sărat, o autospecială din judeţul Vrancea şi pompierii de la SVSU Sihlea. Iniţial, flăcările au cuprins aproximativ 50 de hectare de vegetaţie uscată şi un hectar de litieră şi pădure.

ISU Vrancea acţionează cu 6 autospeciale de stingere cu apă şi spumă

Din cauza vântului şi a vegetaţiei extrem de uscate flăcările s-au extins, cuprinzând peste 40 de hectare de pădure, relatează news.ro. În prezent pompierii din judeţele Vrancea şi Buzău, dar şi voluntari lucrează pentru lichidarea flăcărilor.

ISU Vrancea a transmis că se acţionează cu 6 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un ATV, 2 autospeciale de prima intervenţie şi comanda, un autocamion multirisc şi o autospeciala de transport persoane si victime multiple. ISU Buzău a trimis în zonă o autospeciala de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de prima intervenţie şi comanda si o cisterna de 10 t. Totodată, intervin SVSU Sihlea si SVSU Gugeşti fiecare cu o autospecială de stingere, SVSU Obrejiţa, Serviciul Salvamont cu 2 ATV-uri si Ocolul Silvic Dumitreşti cu 20 de muncitori.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Locuinţele din noroi, soluţia recomandată de arhitecţi pentru a face faţă zilelor toride de vară

Urmatoarea stire

Trucul cu apă care te ajută să menții răcoare în dormitor pe timpul verii. E rapid, la îndemână și de efect

Stiri pe aceeasi tema