Încă un cutremur în Turcia. Ce magnitudine a avutUn cutremur cu magnitudinea 5,2 a lovit provincia anatoliană Nigde din Turcia, conform unui anunţ făcut sâmbătă de centrul de monitorizare seismică Kandilli, transmite DPA.

Epicentrul seismului a fost localizat în districtul Bor, la aproximativ 350 de kilometri vest de regiunea de la graniţa turco-siriană ce a fost devastată recent de un seism foarte puternic.

Înainte de acesta, cel puţin alte 7 cutremure de peste 4 magnitudine au fost înregistrate în Turcia începând de vineri seară, conform Autorităţii turce pentru dezastre (AFAD).

Nu au fost raportate victime sau pagube materiale.

Aceste seisme s-au produs la puţin peste două săptămâni după cutremurul devastator produs în sudul Turciei şi soldat cu peste 50.000 de morţi în Turcia şi Siria vecină. Conform ultimului bilanţ, peste 44.000 de oameni au murit doar în Turcia în urma acestui seism.

Cutremurul devastator produs la 6 februarie a fost urmat de peste 9.000 de replici şi a distrus sau afectat puternic peste 173.000 de clădiri, lăsând peste 2 milioane de oameni fără adăpost, conform datelor autorităţilor

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Unul dintre cei mai căutaţi terorişti din lume a fost prins în Bucureşti. SUA ofereau 10 milioane de dolari pentru orice informație

Urmatoarea stire

UE şi SUA impun sancţiuni de anvergură Rusiei, inclusiv intermediari din Europa

Stiri pe aceeasi tema