În trei minute puteam să transform camera asta într-un coșmar
Articol publicat 25 septembrie 2022

Tom Hardy a participat în ultimele săptămâni la mai multe competiții de jiu-jitsu, câștigând medalii de aur și surprinzând total publicul, pentru că nimeni nu se aștepta să-l vadă în competiție pe actorul din „Venom”. Acum, într-o postare pe Instagram, starul britanic a explicat cât de important este acest sport în viața lui și cum acesta reprezintă „cheia” pentru un stil de viață corect, pentru o sănătate mintală puternică, ajutându-l, de asemenea, în lupta sa cu dependențele din trecut.

Tom Hardy: Dependența este un lucru dificil și complex de navigat, la fel ca sănătatea mintală. Subiecte care sunt profund personale pentru mine

Actorul în vârstă de 45 de ani a participat sâmbătă la un campionat de arte marțiale la Milton Kenes, în Marea Britanie.

La câteva zile după, Tom a împărtășit câteva gânduri despre impactul pozitiv al artelor marțiale asupra vieții sale. În plus, a precizat că a intrat în competiție ca parte din organizația globală non-profit REORG.

„Dependența este un lucru dificil și complex de navigat; la fel ca sănătatea mintală. Subiecte care sunt profund personale pentru mine, dar și extrem de apropiate inimii mele.

Este o onoare să pot reprezenta organizația de caritate și echipa mea REORG și munca grozavă pe care o fac în sprijinirea sănătății mintale și a bunăstării veteranilor de serviciu, a militarilor și a personalului de primă intervenție prin beneficiile terapeutice ale Jiu Jitsu și antrenamentelor de fitness.

Un simplu antrenament, pentru mine a fost esențial pentru continuarea dezvoltarii unui sentiment mai profund de rezistență interioară, calm și bunăstare.

Nu am cuvinte să vă spun cât de important și ce impact a avut asupra vieții mele și a colegilor mei de echipă.”

Într-un interviu pe care l-a acordat Daily Mirror, acum cinci ani, Tom a vorbit despre cum a ajuns la dezintoxicare din cauza drogurilor și a consumului de alcool în 2003 și cum a reușit într-un final să se pună pe picioare.

„Dacă-mi dădeai alcool serios puteam să transform camera asta într-un coșmar absolut în trei minute. Puteam să distrug totul în viața mea, tot ce construisem în atâta timp”.

 

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din toate magazinele din România

Urmatoarea stire

Mesajul viral al unui votant în vârstă din…

Stiri pe aceeasi tema