“în toată zăpăceala aia, o crezi pe cuvânt”Cum a fost Theo Rose păcălită de medicul care îi monitorizează sarcina. Cu milioane de fani pe Instagram, artista își ține urmăritorii la curent, cu fiecare etapă a evoluției sarcinii ei.

Inițial cei doi au crezut că vor avea fetiță, pentru că Theo, care s-a confruntat cu episoade anxietate, frecventase diverși terapeuți care îi spuseseră că va avea cu siguranță, un copil de sex feminin, care să vină să completeze energia masculină pe care o are frumoasă cântăreața.

Citeşte şi: Anghel Damian nu vrea să o ia de soţie pe Theo Rose. Prima reacţie a artistei: „S-au întâmplat repede toate”

Cum a fost Theo Rose păcălită de medicul care îi monitorizează sarcina

M-am întrebat foarte mult timp, cum aleg părinții numele copiilor lor, pentru că mi se pare un aspect important, având în vedere că știi foarte puține lucruri despre copilul tău, în momentul în care îi alegi un nume pe care el o să îl poarte în spate, pentru tot restul vieții lui. Și eram curioasă cum se întâmplă chestia asta.

Treaba a stat în felul următor, de fapt. La controlul de 10 săptămâni, doamna doctor a avut o reacție în față monitorului, analizându-ne copilul și noi am presupus, că este clar ce se întâmplă, e clar că bebelușul nostru stă deja foarte bine la anumite capitole și evident, o să avem băiat.

Atunci, doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia de gender reveal, a încercat să disimuleze și a zis că nu, că sunt mai mari șanse să fie fetiță și atunci, nah, în toată zăpăceala aia, o crezi pe cuvânt că nu mai știi la ce să te gândești.

În ziua petrecerii de gender reveal, deși eram siguri că noi vom avea fetiță,  eu speram în adâncul sufletului meu să fie băiat, pentru că eu mă blocasem deja pe numele de Sasha. Pur și simplu, mi-a venit în minte numele ăsta, Sasha, că să înțelegeți cum l-am ales.

Nu l-am ales, mi-a venit în minte și mă blocasem. Și deși există și fete pe care le cheamă Sasha, nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa, mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi, pe care să îl cheme Sasha”, a povestit Theo Rose, pe reţelele de socializare.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Noi proteste la Chișinău | Poliția spune că se vor încerca “acțiuni de destabilizare și dezordini în masă”

Urmatoarea stire

A făcut anunțul! Vedeta TV îndrăgită pleacă! După 15 ani pe micul ecran, își dorește altceva

Stiri pe aceeasi tema