În timpul unei plimbări, un bărbat a văzut ceva bizar pe malul râului. A pus mâna pe telefon când și-a dat seama ce e


Lângă râul din Tocumwal, Australia, un animal mare zăcea lângă o stâncă. Vietatea, care era în vârstă, căzuse de pe versantul stâncos și acum era prins între stâncă și apă. Blana lui maro se amesteca aproape perfect cu noroiul și praful, făcându-l foarte greu de observat de la distanță.

Din fericire, bărbatul, care se plimba cu un jet ski, a văzut animalul care se lupta să supraviețuiască. El și-a sunat soția și i-a spus că animalul avea nevoie de ajutor. În curând, salvatorii de la Dutch Thunder Wildlife Shelter au pornit spre locul descoperirii.

Citește și: Femeia care nu și-a spălat bebelușul mai bine de o lună după ce l-a născut natural. Care e motivul uluitor

Cum a ajuns acolo animalul

Salvatorii au dedus rapid de ce acest cangur ajunsese în situația grea. ”Din cauza inundațiilor recente din zonă, animalele au fost împinse să părăsească locurile unde obișnuiau să trăiască”, a declarat Kylee Donkers pentru The Dodo.

Oamenii care au venit să ajute cangurul au găsit un loc prin care să pătrundă în locul unde animalul agoniza și l-au extras de acolo după ce l-au sedat, apoi l-au transportat în siguranță la adăpost.

Citește și: Cazul real al fetiței care la doi ani cântărea 3 kg și părea bebeluș. Cum arată acum și cât de schimbată e viața ei la 15 ani

„Odată ce a fost sedat, nu am vrut să cadă în apă”, a spus Donkers. „Am stat acolo jos cu el tot timpul.”, a mai adăugat el pentru sursa menționată anterior.

Medicii veterinari au ajuns la concluzia că animalul nu a suferit răni grave. Avea o lovitură în zona capului, căpătată în timpul căderii de pe stâncă. După ce a primit îngrijiri, el s-a recuperat și a revenit la viața din sălbăticie.

„Este un bătrân frumos. La un moment dat, [el] a fost mai mult ca sigur masculul alfa.”, a concluzionat unul dintre salvatori.

După o scurtă ședere la Dutch Thunder, cangurul a fost eliberat într-o zonă sigură, unde putea fi alături de alți canguri sălbatici.

Citește și: ”Aliatul” pe care presupusa amantă a Prințului William l-ar avea în familia regală. Kate Middleton ar pregăti deja răzbunarea

O femeie a primit un buchet de flori din partea iubitului, dar au început să se descompună. Oamenii i-au atras atenția c…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Curs valutar BNR, joi, 23 martie. Deprecieri pentru euro și dolarul american

Urmatoarea stire

România intră în cursa pentru nomazii digitali și banii lor. Are cu ce să-i atragă?

Stiri pe aceeasi tema