În Republica Moldova a fost înregistrat primul deces din cauza complicațiilor infecției gripaleMinisterul Sănătății de la Chișinău a anunțat marți că în Republica Moldova a fost înregistrat primul deces din cauza complicațiilor infecției gripale, fiind primul caz din sezonul 2022-2023.

Republica Moldova a înregistrat primul deces din cauza gripei

Conform reprezentanților Ministerului de resort, cazul a fost înregistrat în intervalul zilelor 2-8 ianuarie 2023, însă nu au fost oferie alte informații despre vârsta, genul victimei sau unde a survenit decesul ei, notează adevarul.ro.

De asemenea, potrivit informațiilor oferite de Ministerul Sănătății, săptămâna trecută au fost înregistrate 12 579 de cazuri de infecții acute ale căilor respiratorii superioare (IARCS), 488 – infecţii respiratorii acute severe (SARI) și 210 – gripă sezonieră.

În perioada vizată, au fost spitalizate cu gripă 152 de persoane, iar cu infecții acute ale căilor respiratorii superioare – 318. Cele mai multe internări în spitale, din cauza infecțiilor respiratorii acute și gripei sunt în rândul copiilor.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Gigi Becali are de plătit o sumă colosală după ce a pierdut procesul cu Federația Română de Fotbal

Urmatoarea stire

Motivul incredibil pentru care FC Botoșani l-a cedat pe Kevin Boli la Farul

Stiri pe aceeasi tema