În plin scandal de dopaj, Halep îşi extinde imperiul imobiliar


Simona Halep se află în plin proces de demonstrare a nevinovăţiei după ce a fost depistată dopată, însă asta nu înseamnă că-şi neglijează afacerile. Familia ei tocmai a achiziţionat un teren foarte valoros în Murfatlar. Acesta se adaugă imperiului imobiliar, care a fost construit în ultimii ani din banii ei.

Simona Halep îşi pregăteşte apărarea în procesul de dopaj, dar dă lovitură după lovitură în afaceri

Săptămâna trecută, o firmă deţinută de Stere Halep, tatăl Simonei, a câştigat o licitaţie pentru achiziţia unui teren foarte valoros în oraşul Murfatlar, potrivit Ziua de Constanţa, citată de adevarul.ro. Conform anunţului făcut de Primăria Murfatlar, o firmă în care asociaţi şi administratori sunt Stere Halep şi Cheraţa Halep au achiziţionat un teren în suprafaţă de 1.770 mp, pentru suma de 95.200 de lei cu TVA.

Înfiinţată la data de 20 mai 1993, firma deţinută de familia Simonei Halep are ca obiect principal de activitate Fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie. Cheraţa Halep este sora tatălui Simonei, Stere. Deocamdată nu se ştie care este destinaţia viitorului teren, dar având în vedere profilul firmei, se poate deduce.

A câştigat 40 de milioane de dolari doar din tenis

Cu o avere de 40.203.437 de dolari obţinută doar din tenis, dar cu multe alte zeci de milioane acumulate din diverse contracte de sponsorizare, Simona Halep este de departe cea mai bogată sportivă din istoria României.

De altfel, dacă socotim doar banii câştigaţi din tenis, ea este pe locul 3 în lume în istoria acestui sport, după surorile Serena şi Venus Williams. Cum banii trebuie să circule, o parte din această avere a fost reinvestită. A fost ales domeniul imobiliar, iar an de an portofoliul familiei Halep a crescut şi a început să producă alţi bani.

Astfel, acum Simona Halep sau rudele ei deţin foarte multe terenuri, dar şi construcţii introduse în circuitul turistic: un complex pe litoral, în Mamaia Nord, un hotel la Năvodari şi un altul la Braşov.

De asemenea, sportiva deţine şi o pensiune în Poiana Braşov. În plus, în Constanţa are un bloc de locuinţe, iar în Bucureşti, în sectorul 2, se pare că deţine mai multe complexuri imobiliare.

Revenind la tenis, suspendarea provizorie a Simonei după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat îi atrage alte probleme. Ea a fost exclusă de pe lista participanţilor de la tradiţionalul turneu demonstrativ World Tennis League, care reuneşte nume importante din tenisul mondial masculin şi feminin.

Chiar dacă nu este un turneu sub egida WTA, ATP sau ITF, şi el trebuie să respecte anumite reguli, iar invitarea unor sportivi suspendaţi se află printre acestea.

Competiţia va avea loc în perioada 19-24 decembrie, la Dubai, şi la ea vor participa, printre alţii, Novak Djokovic, Iga Swiatek, Bianca Andreescu, Alexander Zverev, Elena Rybakina sau Nick Kyrgios.

Din acelaşi motiv, românca e de aşteptat să fie înlocuită şi de pe afişul unui alt turneu demonstrativ, Africa Cares, care va avea loc în zilele de 3 şi 4 decembrie, în Africa de Sud, la Johannesburg.

Darren Cahill a sosit la Bucureşti

Adevăraţii prieteni la nevoie se cunosc, iar australianul Darren Cahill a demonstrat că este trup şi suflet alături de Simona în această perioadă grea pentru tenismenă.

El a venit la finalul săptămânii trecute pentru câteva zile la Bucureşti, pentru a o ajuta pe Simona în pregătirea procesului cu Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului, după cum informează prosport.ro.

Simona şi Darrenau colaborat 6 ani

Simona şi Darrenau colaborat 6 ani

De asemenea, se pare că Darren, care acum îl antrenează pe italianul Jannik Sinner (15 ATP), va depune mărturie în procesul care va încerca să-i demonstreze nevinovăţia româncei.

Aceasta mai are la dispoziţie încă două săptămâni pentru a contesta decizia de dopaj anunţată oficial zilele trecute. Dacă va fi găsită vinovată, ea va fi suspendată între 2 şi 4 ani.

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Românii ar putea intra cu animalele de companie în instituțiile publice, dar și în mijloacele de transport în comun. Un proiect de lege a fost depus la Senat

Urmatoarea stire

Cel mai important proiect de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru Prahova, realizat până în anul 2025/VIDEO

Stiri pe aceeasi tema