În lipsa zăpezii, turiştii de pe Valea Prahovei au înlocuit săniile cu bicicletele şi drumeţiile cu grătare în aer liber


Vremea deloc tipică pentru luna ianuarie, când trebuia să ne lovească gerul Bobotezei, a scos oamenii în parcuri. Îmbrăcaţi mai lejer decât obişnuiau în alte ierni, sute de turişti şi localnici au schimbat săniile…. cu bicicletele. “E prea frumos să mai stăm în casă şi ţinând cont că ieri a fost urât, destul de răcoare, astăzi compensăm. Anul trecut, aici mă dădeam cu sania şi erau un vin fiert, o cafea, un ceai”, spune un turist.

Cu sau fără zăpadă, muntele oferă suficiente alternative de petrecere a timpului liber. La miezul zilei, la Braşov, temperatura a fost de 7 grade Celsius şi atmosfera de primăvară autentică. În aceste condiţii, mulţi oameni au înlocuit orele întregi petrecute pe pârtie cu plimbări la pas, în parc şi chiar cu grătare în aer liber. În această perioadă, doar două pârtii sunt deschise în judeţul Braşov – una în masivul Postăvarul, iar cealaltă în zona Moeciu. Amândouă au zăpadă artificială. Iar pe Valea Prahovei se schiază în acest moment numai la Azuga.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Dominic Purcell și mama lui Miley Cyrus, cel mai nou cuplu din showbiz. Tish Cyrus și-a refăcut viața după divorț

Urmatoarea stire

Cristiano Ronaldo, rege la Riyadh. Familia portughezului duce o viață de film în Arabia Saudită

Stiri pe aceeasi tema