În ce afaceri și-a investit Smiley banii și cât riscă să piardăCea mai cunoscută investiție a lui Smiley este casa de producţie HaHaHa Production, unde deţine o cotă de 70%. Cântărețul a înfiinţat-o în 2006, iar, de-a lungul timpului, i-a adus un profit substanțial. Casa de discuri a avut o cifra de afaceri de aproape 2 milioane de euro.

Smiley nu s-a oprit doar la muzică și a investit și în alte afaceri care nu au mers așa cum se aștepta. FAM BROTHERS CAPITAL o firmă pe care artistul o deţine împreună cu fratele lui este în pericol de insolvență.

Andrei Tiberiu Maria e asociat şi la firma LAF BUILDINGS, la care deţine o cotă de 40%. Este asociat și cu Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănica. Firma se ocupă cu construcţii de case şi blocuri. Nici această companie nu are cifre prea bune.

FESTIGAL este, se pare, o altă investiţie care nu i-a adus lui Smiley profitul pe care îl aştepta. Artistul deţine 50% din firma care se ocupa cu organizarea festivalurilor şi aducerea artiştilor mari din afară. Lucrurile nu au mers nici aici prea bine, iar acum compania se află la un pas de faliment.

Totodată, soţul Ginei Pistol este asociat şi într-o afacere cu haine pentru bărbaţi. Artistul deţine doar 30% din atelierul de croitorie. Firma produce, vânzări există, însă pierderile sunt cam mari.

Ce avere are Smiley?

Chiar dacă afacerile nu merg întotdeauna bine, cântărețul câștigă o avere din contractele cu ProTV. Smiley încasează circa 150.000 euro pe sezon la Românii au Talent. De asemenea, pentru postul de antrenor la Vocea României, artistul primește circa 60.000 de euro. Totodată, din contractele de publicitate, cel mai mare fiind cu Lays, îi intră în conturi, în fiecare lună, suma de aproximativ 50.000 de euro.

Vedeta de la Pro TV încasează bani frumoși din drepturi de autor din zecile de melodii pe care românii le ascultă la radiourile românești sau pe posturile de televiziune.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema