Implicarea totală a NATO în Ucraina duce la Al Treilea Război Mondial


FOTO – Hepta
  • Marine Le Pen a avertizat marți că implicarea totală a NATO în conflictul din Ucraina ar declanșa un Al Treilea Război Mondial.
  • Adresându-se parlamentului în numele partidului său Le Pen a declarat că „a condamnat întotdeauna invazia teritoriului suveran al Ucrainei” .
  • Fosta candidată la președinție și-a încheiat discursul făcând apel la o „rezolvare diplomatică a conflictului” și îndemnând la pregătirea unei mari conferințe de pace.

Politicianul francez și deputat în Adunarea Națională Marine Le Pen a avertizat marți că implicarea totală a NATO în conflictul din Ucraina ar declanșa un Al Treilea Război Mondial, potrivit Le Monde.

Adresându-se parlamentului în numele partidului său politic RN, Le Pen a declarat că a condamnat întotdeauna invazia teritoriului suveran al Ucrainei” , dar a continuat să sublinieze că livrarea sporadică de arme ofensive de către țările occidentale ar duce probabil la 100 de ani de război.

Un angajament total al NATO… ar duce la un al treilea război mondial” , a subliniat ea.

Fosta candidată la președinție și-a încheiat discursul făcând apel la o rezolvare diplomatică a conflictului” și îndemnând la pregătirea unei mari conferințe de pace.

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema