Imagini mai puțini știute cu Radu Vâlcan. Cum arăta în tinerețe soțul Adelei Popescu


Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai puternice și mai iubite cupluri din România. Cei doi sunt împreună de mai bine de 12 ani de zile și sunt părinții a trei copii minunați. Chiar dacă anii au trecut, Adela Popescu a insistat să le mențină vie ,,memoria” celor de acasă, cu o imagine mai veche de-a soțului ei. 

Radu Vâlcan se poate declara unul dintre cei mai râvniți bărbați din țara noastră, însă doar o singură femeie îi guvernează inima, iar aceea este Adela Popescu. Prezentatoarea de televiziune a postat pe social media o fotografie mai veche cu soțul ei. Iată cum arăta Radu Vâlcan, la vârsta de doar 25 de ani. (CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU, PROBLEME DIN CAUZA BONEI DE 23 DE ANI: ”ERA CU NERVII LA PĂMÂNT”)

Cum arăta în tinerețe Radu Vâlcan

Soția sa a fost cea care a căutat în cufărul cu amintiri și a dat peste o fotografie de-a soțului ei. Iată cum arăta Radu Vâlcan în vremea tinereții sale, dar și mesajul care a însoțit fotografie împărtășită de Adela Popescu.

”Soțul la 25 de ani. Mi scuzi, a scris Adela Popescu, în dreptul fotografiei cu soțul ei.

Radu Vâlcan, în tinerețe. Sursă foto: Instagram

Cum și-a dat Radu Vâlcan seama că Adela Popescu este femeia vieții lui

În urmă cu mai mult timp, prezentatorul tv povestea cum cum și-a dat seama că inima lui a început să bată pentru Adela Popescu. Ce declarații emoționante a făcut soțul vedetei. (VEZI ȘI: ADELA POPESCU, DEZVĂLUIRE NEAȘTEPTATĂ! CE A FĂCUT PREZENTATOAREA TV ÎN ZIUA NUNȚII CU RADU VÂLCAN: ”NU AM PUTUT SĂ ZIC NIMĂNUI”)

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.

Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging.” povestea Radu Vâlcan, potrivit Viva!

 

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema