Imagini cu Carmen Iohannis, într-o campanie de promovare a unui magazin de bijuterii cu diamante. Cât costă inelul și colierul purtate de Prima Doamnă


Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis. apare pe pagina de Facebook a companiei Malvensky Corporation SRL, care operează brandul de bijuterii Malvensky, purtând un inel Monte Carlo, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe,  în valoarede 12.500 lei și un colier Monaco, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, estimat la valoarea de 48.000 lei, relatează G4Media.ro.

Accesoriile au fost alese de Carmen Iohannis, sâmbătă, 3 iunie, când  președintelui Klaus Iohannis i s-a decernat Premiul Civic German, conferit de Fundația Civică Bad Harzburg. Potrivit sursei citate, compania de bijuterii Malvensky ese fondată de  Simona-Malvina Cservenschi, fostă prezentatoare de știri la TVR.

Imaginile sun însoțite și de un mesaj din care reise că brandul acestor bijuerii au un „plus” de imagine datorită soției președintelui Iohannis.

„Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să își completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii din colecția Malvensky Grace Diamonds. Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”, au postat reprezentanții companiei Malvensky pe Facebook.

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și a avut anul trecut un salariu net lunar  de 3.440 de lei, potrivit declarației de avere. Detalii puteți citi aici. Prima Doamnă a României nu s-a alăturat profesorilor care au declanșat grevă generală din cauza salariilor mici. La acest moment, nu se cunoaște dacă soția președintelui Iohannis a achiziționat bijuteriile de la compania Malvensky sau le-a purtat în baza unui contract de promovare a acestui brand. Administrația Prezidențială va emite un răspuns în acest sens.

Klaus Iohannis, imaginea dealer-ului Automobile Bavaria

G4Media.ro scrie că președintele Klaus Iohannis a fost imaginea dealer-ului Automobile Bavaria în Sibiu, pe vremea când  era primar al acestui oraș.
Iohannis a primit mai mulți ani, cu drept de folosință gratuită, ultimele modele ale producătorului german BMW. Prima limuzină, un model din seria 7, a primit-o în 2007, în anul în care Sibiul a devenit Capitală Culturală Europeană.

CITEȘTE ȘI:  Klaus Iohannis și-a depus declarația de avere. Cu cât au crescut veniturile familiei prezidențiale

Sursă foto: Facebook

Citeste continuarea pe mainnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema