Imagini cu apartamentul în care a izbucnit incendiul violent din Ploiești – VIDEO, FOTO


Pompierii militari au fost solicitați să intervină, miercuri seară, după ce un incendiu violent a cuprins un apartament aflat la etajul al unui bloc din Ploiești. Din păcate, focul s-a manifestat generalizat. Proprietarul apartamentului a suferit arsuri de gradul I, pe 9% din suprafața corporală. Imagini la finalul textului.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, miercuri seară, după ce un incendiu violent a izbucnit într-un apartament aflat la etajul II al unui bloc situat pe strada Elena Doamna din Ploiești.

Citește și: Incendiu violent într-un apartament din Ploiești

Pompierii militari au reușit să localizeze focul, însă incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 50 mp. Din imagini se poate vedea că incendiul s-a manifestat violent, iar în câteva minute a ars aproape tot din locuință.

Martorii susțin că intervenția pompierilor militari a fost rapidă, incendiul fiind localizat rapid.

Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a suferit, potrivit ISU Prahova, arsuri de gradul I pe aproximativ 9% din suprafața corporală. În cele din urma, victima a fost convinsă sa meargă la spital.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis imagini de la fața locului.

Citeste continuarea pe www.observatorulph.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

S.Ed.C. SRL scoate la concurs …

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL scoate la concurs în vederea angajării 4 posturi de MUNCITOR NECALIFICAT (lucrător…