Iluzie optică | Găseşte pisica ascunsă în această imagine! Ai la dispoziţie 15 secunde


Astăzi, 7 noiembrie 2022, vă prezentăm o nouă iluzie optică. De data aceasta, în imaginea de mai sus, trebuie să observi unde se ascunde pisica, de fapt, în doar 15 secunde. Răspunsul se află mai jos, în articol.

Astăzi vă prezentăm o nouă iluzie optică. Aceasta ține de perceperea vizuală de imagini care, de multe ori, sunt înșelătoare. Iluziile optice pot induce în eroare, de cele mai multe ori. Cercetătorii susțin că există iluzii fiziologice care apar în mod natural, dar și iluziile cognitive care pot fi probate prin trucurile vizuale. Astfel, se poate afla modul în care funcționează sistemele de percepție umană.

Citește și ILUZIE OPTICĂ PENTRU GENII | CE NUMĂR SE ASCUNDE ÎN ACEASTĂ IMAGINE? DOAR 2 DIN 10 RĂSPUND CORECT

Iluzie optică – unde se ascunde pisica? Ai 15 secunde la dispoziție!

În imaginea de mai jos se află ascunsă o pisică și trebuie să o găsești în doar 15 secunde. Persoanele care descoperă foarte repede această felină înseamnă că oferă o atenție sporită detaliilor și sunt firi analitice în viața de zi cu zi.

Vezi și NU E NICI TEST IQ, NICI ILUZIE OPTICĂ | TU POȚI SĂ-ȚI DAI SEAMA CARE E MAMA (46 ANI) ȘI CARE E FIICA (22 ANI)?

Unde se ascunde, de fapt, pisica în această imagine?

Ai reușit să găsești pisica?

În condițiile în care nu ai reușit să găsești în doar 15 secunde pisica ce se ascunde în această imagine, atunci îți vom sări noi în ajutor. Trebuie să fii extrem de atent la detalii și să observi fiecare element în parte în imagine. Micuța felină este de culoare neagră și se află în dressing, în partea dreaptă, jos, spre colț, lângă o pereche de pantofi galbeni cu toc.

Studiile arată că, cu cât îți exersezi mai mult creierul cu puzzle-uri dificile, cu atât ai tendința de a fi mai inteligent. Iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru.

Citește și TEST DE INTELIGENȚĂ | UNDE E PORTOFELUL TÂNĂRULUI DIN IMAGINE? GENIILE ÎL GĂSESC ÎN MAXIMUM 11 SECUNDE

Aici se ascunde pisica

Sursă foto: jagranjosh.com

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cormoranii – Deșteptarea – Liderul presei băcăuane!

Urmatoarea stire

thyssenkrupp Bilstein Sibiu angajează

Stiri pe aceeasi tema