Ilinca Vandici confirmă cel mai trist scenariu. Zvonurile sunt adevărate! Prezentatoarea TV s-a despărțit de Andrei NeacșuIlinca Vandici, celebra prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil!”, are parte de o perioadă cât se poate de dificilă în ceea ce privește viața amoroasă. Cu toate că în ultima vreme s-au străduit să păstreze aparențele, frumoasa brunetă și Andrei Neacșu nu se mai aflau deloc în relații bune. În presă au început să apară zvonuri conform cărora cei doi nu ar mai locui împreună și și-ar fi spus adio. Acum aceste zvonuri au devenit oficiale, deoarece au fost confirmate chiar de Ilinca Vandici pentru Cancan.

Citește și: Cu cine s-a iubit Ilinca Vandici înainte de Andrei Neacșu. Ciprian Marica, Cătălin Ţîră şi Alin Cocoş, printre numele grele de pe listă

Prezentatoarea „Bravo, ai stil!” a dezvăluit că nu trece prin cele mai frumoase clipe din viața ei, explicând că această despărțire este cât se poate de dificilă pentru amândoi. Cu toate că au făcut eforturi pentru a-și salva relația, cei doi nu au avut prea mare succes, iar acum au ajuns să locuiască separat.

În anul 2016 fanii Ilincăi Vandici se bucurau la aflarea veștii că aceasta și-a găsit fericirea și liniștea în brațele lui Andrei Neacșu. La foarte puțin timp distanță se afla că aceasta este insărcinată și că urmează să aducă pe lume un copilaș, alături de bărbatul care îi aduce fericirea. Aceștia s-au căsătorit sub privirile a sute de oameni.

Ilinca Vandici rămâne singură

Acum, după ani de zile, în care cei doi păreau unul dintre cele mai bine sudate cupluri din showbiz-ul românesc, au început să apară zvonuri conform cărora drumurile Ilincăi Vandici și ale lui Andrei Neacșu s-ar fi despărțit. Din păcate, aceste bârfe s-au dovedit a fi cât se poate de adevărate, fiind confirmate chiar de prezentatoarea TV. Chiar și în ultimele luni, cei doi au s-au luptat să afișeze imaginea unei familii fericite. Se pare că cei doi au încercat tot posibilul pentru a salva scânteia dintre ei, însă totul a fost în zadar. Nici măcar vacanța din Mexic nu a reușit să repare lucrurile dinte ei.

„Amândoi au stat triști și supărați în Mexic, nu au reușit să treacă peste probleme, oricât s-au străduit. Revelionul a fost la fel de anost, iar după aceea s-a produs ruptura”, au dezvăluit surse apropiate ale cuplului.

Chiar și Ilinca Vandici a recunoscut că ea și soțul ei trec printr-o despărțire, care se dovedește a fi foarte dificilă.

La rândul ei, Ilinca Vandici a mărturisit că ea și soțul ei deja s-au separat.

„Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a fost reacția Ilincăi Vandici, conform sursei citate mai sus.

Citește și: Ilinca Vandici, patru zile în Dubai, alături de fiul ei. Nu au ratat niciun parc de distracţii

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema