Ilinca Vandici a vrut să semneze cu Antena 1! Alina Pușcaș a umilit-o la maxim, însă. Ce s-a întâmplat între cele două


Cu toții o și prea bine pe Alina Pușcaș din celebrul serial Narcisa Sălbatică de la Antena 1. Odată cu terminare acestuia însă, vedeta nu știa deloc ce va face mai departe.

Norocul i-a surâs celebrei Alina Pușcaș, drept urmare, la câteva luni după ce serialul Narcisa Sălbatică s-a încheiat, cei de la Antena 1 au contactat-o din nou, de această dată pentru un tip de interviu.

Nu i-au spus concret ce va face, cert este să în realitate era vorba despre castingul pentru emisiunea Te cunosc de undeva.

”Eu eram în “Narcisa Sălbatică”, fusese un an și ceva pe post și la un moment dat s-a terminat bineînțeles. La momentul respectiv nu știam ce urma să fac, nu aveam nici cea mai vagă idee.

Cert este că la vreo 7-8 luni de la terminarea serialului, m-au chemat la un fel de interviu. Nici ei nu știau exact ce să-mi spună, cu ce se mănâncă emisiunea, ce ar trebui să fac, cum să fac, nici nu știam cum aș fi putut să dau un casting de emisiune, dacă nu aveam un scenariu, dacă nu aveam un partener.

Știu că primul test a fost cu Gabi Duțu, care era și partenerul meu în serial și se pare că nu ne-au plăcut împreună ca și prezentatori. Atunci l-am cunoscut și pe Seleși și a mai fost cineva, dar nu mai țin minte cine”, a mărturisit actrița.

Alina Pușcaș i-a luat locul celebrei Ilinca Vandici

După ce a dat probe cu trei variante de coprezentator, în final, producătorii au decis că cel mai potrivit era Cosmin Seleși, însă marea surpriză vine de abia acum.

”Am avut vreo 3 variante de coprezentatori. Noi nu am putut să zicem mare lucru.Era o chestie absolut banală. Bine ați venit la primul sezon Te cunosc de undeva. Eu sunt Alina, el este Cosmin sau cine era atunci și suntem pregătiți să vă arătăm ceva spectaculos. Nu a fost nimic altceva, pentru că nu aveam material, efectiv nu știam despre ce e vorba în acea emisiune”, a mărturisit Alina Pușcaș pentru Impact.

La castingul respectiv era și celebra Ilinca Vadici, însă se pare că Alina Pușcaș a primit postul de prezentatoare de la Te cunosc de undeva, drept urmare, vedeta a semnat ulterior cu cei de la Kanal D, unde lucrează și acum.

”Știam doar de Ilinca Vandici, atât. Știu sigur că au mai fost alte câteva variante, dar nu le știu exact care. De Ilinca știam sigur, pentru că am și văzut-o acolo”, a mai dezvăluit ea.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cum se calculează facturile la energie? Misterele sumelor foarte mari

Urmatoarea stire

Tensiune mare la Cluj după ce Cristi Balaj a anunțat că CFR s-ar putea muta pe Cluj Arena

Stiri pe aceeasi tema