Îl recunoşti? Băieţelul din imagini s-a făcut mare


Micuţul din imagini este astăzi băiat mare. A devenit un artist chiar apreciat. Formează o trupă alături de un alt tânăr. A fost pioner al patriei. A purtat insignă şi cravată de pionier.

Indiciu: concurează în actualul sezon de la America Express, la Antena 1.

Copilăria în imagini, pe Instagram

Acum are 43 de ani şi este unul dintre cei mai discreți artiști români când vine vorba de familia sa, care înseamnă totul pentru el. De această dată, cântărețul a depănat câteva amintiri din copilărie pe internet.

El este Puya, din trupa La Familia. În anul 2009, Puya a câștigat procesul cu trupa BUG Mafia pentru utilizarea numelui „La Familia”.

În 2007 a înființat ONG-ul Agenția Spartacus, care se ocupă de apărarea drepturilor deținuților și combaterea consumului de droguri. Rapperul a avut și acțiuni antidrog în liceele din țară.

I-a murit fratele în Italia

La America Express, Puya a avut un moment de vulnerabilitate. A vorbit despre cel mai mare regret pe care îl are. În goana după bani, goana după faimă, artistul a realizat că cea mai importantă este familia și atenția pe care trebuia să i-o acorde fratelui.

Puya își dorește să aibă succes pe plan internațional.
Puya își dorește să aibă succes pe plan internațional.

Rapper-ul a dezvăluit că regretă faptul că erau zilele în care fratele lui îl suna, dar el nu putea să îi răspundă.

„El era în Italia, lucra acolo și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce, mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită.

Uneori suna și nu puteam să îi răspund, mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Putea avea probleme și nu avea cui să i le spună”, s-a destăinuit Puya.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ce a făcut Cristina în chiar prima zi de muncă, la o casă de amanet

Urmatoarea stire

SUA au desemnat grupul Wagner drept organizație criminală

Stiri pe aceeasi tema