”Îi aduc aminte că ei nu îi plac trandafirii”


Adda este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate artiste din industria muzicală românească. Are o carieră de succes, iar pe plan personal se bucură de o familie frumoasă. 

De ani de zile, Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai consolidate cupluri. Totuși, ”micile neînțelegeri” au existat și între cei doi astăzi, de Ziua Îndrăgostiților. Care a fost motivul pentru care vedeta nu a primit niciun cadou din partea lui Cătălin. (CITEȘTE ȘI: CE MESAJ LE-A TRANSMIS ADDA MEDICILOR CARE I-AU PUS UN DIAGNOSTIC GREȘIT: ”NU TREBUIE SĂ-I ÎNVĂȚ EU”)

De ce nu i-a oferit Cătălin Rizea nimic Addei, de Valentine’s Day

Adda. Sursă foto: captură InstaStory

Pe rețelele de socializare, Adda și Cătălin își încântă fanii cu cele mai diversificate postări. Ei nu le împărtășesc urmăritorilor lor doar momentele neplăcute, ci și pe ipostazele amuzante. Totuși, vedeta se aștepta să primească un cadou din partea lui Cătălin, însă bărbatul a explicat motivul pentru care nu i-a oferit flori sau ciocolată.

”Doamnelor și domnilor, este ora 15:41 și sunt în mașină cu acest individ care face pe victima. Nu mi-a luat flori nici acum, nici anul trecut”,a spus Adda pe InstaStory.

Cătălin Rizea: ”M-a acuzat pe nedrept”

După ce artista l-a ”certat” în fața internauților, Cătălin a oferit un răspuns. Se pare că vedeta nu este adepta trandafirilor – motiv pentru care nu i-a putut oferi un astfel de cadou, iar ciocolată nu are voie să mănânce. (VEZI ȘI: CE FRUMOS! MESAJUL PE CARE ADDA L-A TRANSMIS SOȚULUI EI, CĂTĂLIN RIZEA: ”CE CĂLĂTORIE NEBUNĂ AM AVUT PÂNĂ ACUM!”)

Cătălin Rizea. Sursă foto: captură InstaStory

”Dragilor, treaba stă în felul următor. Ăsta e un răspuns la ce a postat Adda mai devreme pe pagina ei de Instagram unde m-a acuzat pe nedrept că nu i-am luat flori și cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Vreau să îi aduc aminte că ei nu îi plac trandafirii și a spus asta într-o piesă și florile astea sunt simbolul pentru Valentine’s Day, iar cel de-al doilea cadou pe care aș putea să i-l iau nu am cum să i-l iau pentru că nu are voie ciocolată.

Așa că trandafirii și ciocolata nu-s pentru tine draga mea Adda, draga mea iubire și din cauza asta te-am lăsat fără cadou de Ziua Îndrăgostiților”, a spus Cătălin Rizea, în același clip video de pe InstaStory.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

”E un motiv de bucurie”

Anda Adam trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, simțind iubirea alături de Yosif Eudor Mohaci, bărbatul…