”Ibra” se retrage. Suporterii milanezi, în lacrimi


După o carieră prodigioasă, în decursul căreia a evoluat la cluburi cu nume foarte mari, precum Ajax, Inter, Juventus, PSG, AC Milan, Barcelona, Manchester United, fotbalistul suedez cu origini bosniaco-croate Zlatan Ibrahimovic a decis, la 41 de ani, să se retragă din activitatea de jucător, în afara vârstei la această decizie contribuind și o serie de accidentări pe care le-a suferit.

Jucător de legendă, cu calități tehnico-tactice de excepție, ”Ibra” (care a primit de șase ori Balonul de Aur în Suedia) s-a adresat tuturor celor care l-au susținut, într-un emoționant mesaj de adio pe un San Siro arhiplin, la încheierea meciului Milan – Verona 3-1, din ultima etapă a campionatului italian, ediția 2022-2023 (AC Milan a ocupat la finalul actualului sezon locul 4 și va evolua în cel viitor în grupele Champions League).

Starul suedez a ținut să le mulțumească tuturor celor din conducerea clubului milanez, dar ”mai important decât tot, suporterilor”, pe care i-a asigurat că va rămâne ”milanist pe viață”. La aceste cuvinte, camerele au surprins mai mulți tifosi în lacrimi. ”Ibra”, la rândul său, și-a stăpânit cu greu emoțiile.

S-a încheiat o carieră de legendă, dar suntem convinși că în curând va începe una la fel de interesantă, indiferent că va fi vorba de antrenorat, comentariu sportiv sau alte activități pe tărâmul sportului căruia i-a închinat întreaga viață: fotbalul.

Citeste continuarea pe curierulnational.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema